Najteplejšie obdobie roka je v plnom prúde a my pokračujeme tiež. Bory Mall sa bude ozývať smiechom a radosťou, pretože nás čaká kopec zábavy. Zľavy, príjemné oddychové zóny a nabitý program sme pripravili pre všetkých, ktorí sa tešia na nové zážitky.

Bory_Mall_PR_Clanok_Borci_400x600

Víkend 20.-21.8. bude v Bory Mall patriť športu, prírode a tancu. Brazílski borci vás prevedú tajomným pralesom a prezradia to, čo ste o Brazílii určite nevedeli. O skvelé športové okamihy sa postarajú malí olympionici, ktorí sa naučia ako vyhrávať, a tým najlepším rozdáme skvelé ceny. Brazílske tanečnice a bubeníci, galéria fotografií Brazílie a súťaže, ponúknu exotickú atmosféru a možnosť skutočne sa odviazať.

Milovníkov televíznych seriálov, či fanúšikov známych moderátorov z TV Markíza, privítame na Dni otvorených dverí. Ako každý rok, aj tento bude o zábave, atrakciách, slávnych interpretoch a splnených želaniach stretnúť sa s tými, ktorých poznáme iba z obrazoviek. DOD ponúkne alternatívu bohatému brazílskemu programu v Bory Mall, kde môžete pohodlne zaparkovať a vybrať si z programu to, čo vás najviac zaujme a využiť kyvadlovú dopravu z Bory Mall, priamo do areálu TV Markíza.

Slovensko oslávi Deň ústavy a my budeme oslavovať spolu s ním, lebo – Máme radi Slovensko! 1.-3.9. na vás čaká program zaujímavých vystúpení slovenských umelcov, rozprávania a stretnutí s osobnosťami, ktoré úspešne reprezentujú Slovensko v zahraničí. S prázdninami sa rozlúčime prezentáciou skvelých nápadov a produktov zo slovenských dielničiek, dvorov a záhrad. Inšpirujme sa od najlepších a najlepšími budeme aj my.

Najštýlovejšie kúsky oblečenia, topánky, kabelky a iné doplnky sú teraz aj o polovicu lacnejšie. Doprajte si to, po čom túžite, alebo sa osviežte v našich prevádzkach, zahrajte sa s deťmi na našich ihriskách, navštívte narodeninový Cinemax a pozrite si najznámejšie premiéry tohto leta. Robte to, čo vás baví a užívajte si tie najkrajšie chvíle.

bory_mall_vyhra

Ak milujete zľavy a výhodné nakupovanie, neváhajte a zapojte sa do našej súťaže Nakupovanie hrou. Za nákup, v hodnote minimálne 10 € vás odmeníme darčekovými poukážkami za 350 €! Stačí prísť s blokom na infopult, vypísať si registračnú kartičku a vhodiť ju do urny, kde sa rozhodne. Šancu máte do 1.9., kedy vyžrebujeme absolútneho víťaza a darujeme mu moderný Citroën C4 Cactus. V súťaži sme rozdali už viac než 10 00 € a každý deň je to ďalších 350 € – pre jedného z vás.

Aby ste k nám mali bližšie a mohli vyhrať, sme pre vás vybavili letnú kyvadlovú dopravu cez víkendy zadarmo. Cestovanie zo Stupavy a späť je predĺžené a aby toho nebolo málo pribudol aj spoj z Malaciek. Každú hodinu je od piatka do nedele pripravený autobus, ktorý vás vyzdvihne na vašej zastávke a odvezie tam, kde to toto leto žije, k nám.

Bory Mall – Bližšie než si myslíte.


.

BM: Ustekana sobota