Po prestávke, počas ktorej sa väčšina hráčov venovala beachvolejbalu, odštartovali malackí volejbalisti prípravu na ďalší súťažný ročník v 1.lige.

Po niekoľkých tréningoch na antuke v Zámockom parku sa 7.augusta predstavili na legendárnom turnaji v českej Dřevěnici, kde zo 48 družstiev obsadili 9.-16.miesto. Vyhrali síce základnú skupinu, v ktorej dokonca porazili neskoršieho víťaza Dvůr Králové, no v prvom medzikole nestačili na tám z Nymburka, ktorý napokon skončil na 2.mieste. Na tomto turnaji posilnil tím Strojára Martin Repák, nahrávač nováčika najvyššej francúzskej súťaže Pro A Nantes-Rezé.
Zostava Strojára v Dřevěnici: Repák, Matušek, V.Kuračka, Šamulka, Petrovič, Rusňák (Lipták, T.Rehák, Ľ.Kuračka)
V sobotu 14.augusta sa Strojári zúčastnili na Memoriáli Milana Adamovica v Novom Meste nad Váhom, kde sa im v konkurencii 7 tímov podarilo vybojovať 2.miesto. Základnú skupinu opäť vyhrali, keď sa trochu potrápili len s domácim A-čkom. V semifinále proti Zvolenu rozhodla koncovka prvého setu, ktorý ukončil Milan Lízala nekompromisným smečom spoza útočnej čiary. Vo finále si však Malačania vybrali slabšiu chvíľku a podľahli bojovnej Prievidzi v tajbrejku.
Výsledky:
– základná skupina: Malacky – Bojkovice 2:0
– Nové Mesto jun. 2:0
– Nové Mesto A 2:1
– semifinále: Malacky – Zvolen 2:0 (24,18)
– finále: Malacky – Prievidza 1:2 (-21,21,-12)

Zostava Strojára v Novom Meste: Šamulka, Petrovič, Rehák, Lízala, Janík, Lipták, libero Rusňák (Králik, Haringa)

POZVÁNKA NA TURNAJ SNP V MALACKÁCH 21. augusta 2010
Výbor VO TJ Strojár Malacky pozýva všetkých fanúšikov volejbalu na 52.ročník turnaja o Pohár SNP, ktorý sa tento rok koná pod záštitou poslanca NR SR Ľuboša Majera.

Turnaj sa odohrá na antukových ihriskách v Zámockom parku a okrem dvoch domácich tímov na ňom uvidíte aj extraligistov STU a VKP z neďalekej Bratislavy. Za niektorý z domácich tímov by mal nastúpiť aj Richard Nemec, stále aktívna legenda slovenského volejbalu.

Začiatok je naplánovaný na 9:30, finále je na programe o 16:00. V prípade nepriaznivého počasia sa turnaj odohrá v ŠH Malina.

-duš-


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota