Aj tento rok sa uskutoční v sobotu (27.8) najväčšia rocková akcia na Záhorí – tradičný PEACE FEST na futbalovom štadióne v Gbeloch so štartom o 19:00.

sancez_amsterdam
Sanchez Amsterdam

Na festivale sa predstaví tento rok ako headliner kapela The Paranoid z Úľan nad Žitavou. Fanúšikovia tejto kapely si prišli na svoje už v roku 2013, kedy sa tu kapela predstavila spolu s ďaľšími známymi menami. Organizátori festivalu sa snažia každý rok priniesť na Záhorie niečo nové. Ako sami vravia, rockových akcií tohto typu na Záhorí ubúda. Preto každoročne tešia každého rockového fanúšika tohto regiónu i celého Trnavského kraja. Ďalej svoj príchod potvrdili aj skupina U.K.N.D, ktorá je na slovenskej scéne už vyše 12 rokov. Festival tak potvrdil svoje motto priniesť hudbu všetkým vekovým kategóriam.

Malacké pohľady Knihy.Zahori
Po všetky ročníky festival dáva možnosť vystúpiť na pódiu okrem veľkých mien aj domácim kapelám. Tento rok sú to dve skupiny. Prvou sú Sanchez Amsterdam, ktorí majú po vydaní svojho albumu za sebou už druhú úspešnú festivalovú sezónu po celom Slovensku. Fanúšikovia kapely StoKorun! sa môžu tešiť na kapelu s posilou v podobe nového bubeníka.

Z východu pricestuje do Gbelov aj mladá skupina Eso, ktorá sa prebojovala medzi finalistov Rockovej Maturity 2016.

The_Paranoid
The Paranoid

Tento rok organizátori avizujú viacero noviniek. Prvou je zariadenie sprievodného programu v réžii ZUŠ Gbely.
Novinkou na festivale je aj akcia Happy Hour. V čase od 19.00 do 20.00 je vstup za 3 eurá, po ôsmej je to už za stálych 5 eur. Tešiť sa môžte na kvalitné občerstvenie či stánok Jimmymarket. (Deti do 15 rokov majú vstup počas celej akcie za 3 eurá a držitelia preukazu ZŤP zadarmo.)

 

Ďalej: Potvrď svoju úcasť na Facebooku

HARMONOGRAM:
19:00 – sprievodný program (ZUŠ GBELY) HS Alarms a TS ENDY
20:15 – Eso
21:15 – Sto Korun
22:20 – Sanchez Amsterdam
23:30 – The Paranoid
01:00 – U.K.N.D.


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 700-tisíc eur na nové cyklotrasy

Mesto Skalica získalo dotáciu 688 116 eur z programu Interreg SK-CZ 2021-2027…

BM: Ustekana sobota