Hádzanári Strojára Malacky nastúpia v sobotu (3.9.) o 18:00h na svoj prvý extraligový zápas v Považskej Bystrici proti domácemu MŠK.

hadzana_strojar_malacky

Malacký muži začali prípravu od 18.7. kondičnou prípravou v zámockom parku. Na tréningy využívali terén zámockého parku a nové multifunkčné ihrisko, kde trénovali 3x týždne. Na regeneráciu navštevovali saunu v športovej hale Malina. Po kondičnej príprave prešli postupne na prácu s loptou a od augusta sa presunuli do haly.

Malacké pohľady Knihy.Zahori
 

Družstvo z minulej sezóny ostalo pokope , len Ondrej Sakar skončil s aktívnou činnosťou. Káder tvorí 23 hráčov , sú to hlavne odchovanci Malackej hádzanej. Posilou je návrat Jara Petráša so Šale a Rudo Draškovič zo Stupavy. Trénerom je Ján Kordoš ,ktorí k nám prišiel z Modry a Milan Mikulčák.

Družstvo odohralo niekoľko prípravných zápasov doma, na Morave a v Rakúsku. Výsledky boli striedavé.
Na turnaji v Novom Veselí:
Strojár Malacky – TJ Sokol Nové Veselí 28:34 (9:17)
MKS Piotrkowianin Piotrków (POL) – Strojár Malacky 37:24 (19:9)
Strojár Malacky – ŠKP Bratislava 32:31 (17:14)
V Rakúsku sme prehrali s Hallabrunom o dva góly.
Doma sme porazili ŠKP Bratislava jun. 34:27, prehrali zo Sokolom Nové Veselí 36:24.
Na domácom turnaji sme prehrali s KP Brno a porazili Rakúsky WAT Atzgersdorf.

Chlapci sa na súťaž tešia, veď je to prví krát v histórii Malackej hádzanej. Nemajú veľké oči ,chcú si to hlavne užiť , pokúsiť sa zamiešať poradie, potrápiť favoritov a hlavne prilákať do Maliny divákov na peknú hádzanú. V Malackách sa budú hrávať vždy 3.zápasy ,kde najprv odohrajú svoje zápasy 1.ligy ml. a st. dorastenci (dorastenky) (13:30, 15:30, 18:00).

Prvé domáce stretnutie odohráme 17.9.2016 o 18:00 hod proti HK Agro Topolčany.

Držíme Malačanom palce a nech si to užijú.


.

BM: Ustekana sobota