Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) budú v dňoch od 5. až do 14. septembra 2016 realizovať výluky v úseku Sekule – Veľké Leváre.

Zdroj: maps.google.sk
Zdroj: maps.google.sk

Dôvodom výlukových prác je oprava železničného priecestia (jedinečné identifikačné číslo – JIČ – SP 1979) v železničnom kilometri 33,643. V rámci údržby uvedeného priecestia, ktoré sa nachádza v obci Veľké Leváre, budú vykonané tieto nasledovné práce – rozobratie starého priecestia, výmena chybných podvalov a upevňovadiel v priecestí, výmena jazyka a opornice vo výhybke. Následne sa vykoná výmena koľajnice cez priecestie a jej zvarenie, zhotovenie novej výdrevy a položenie asfaltových vrstiev komunikácie v priecestí.

Macek Knihy.Zahori
 

V rámci týchto výluk sa vykoná aj oprava geometrickej polohy koľaje v priľahlom úseku trate.
Táto výluka si vyžaduje aj cestnú uzávierku priecestia, ktorá potrvá od 5.9.2016 od 07,30 hod. nepretržite do 14. 9. 2016 do 18,00 hod., železničná doprava bude v tomto úseku bez obmedzenia.

ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Záhorí.sk informovala Martina Pavliková hovorkyňa ŽSR.


.
Toto je čítané

V Hlbokom si pripomenú Aničku Jurkovičovú Hurbanovú divadelnou hrou Nebola som len herečka

V tomto roku si pripomíname 200. výročie narodenia Aničky Jurkovičovej Hurbanovej, považovanej…

BM: Ustekana sobota