Cez  víkend  (17.-18.9.) sa v Dubnici nad Váhom boxovalo 4 kolo I. Slovenskej ligy boxu.  Ligy sa zúčastnilo  14 klubov z celej SR.

box-malacan_manuel_somorjai

BC RTJ Malacky reprezentoval len jeden boxer, mladší dorastenec   v hmotnosti do 66 kg, Manuel Šomorjai. V sobotu 17.9.2016 bolo na programe 23 zápasov. Desiaty v poradí nastúpil do ringu boxer BC RTJ Malacky a proti nemu sa postavil Gabriel Tkáč z TBT Košice. Obaja boxeri sa dobre poznali pretože na M.-SR 2016 Malačan, Manuel Šomorjai , Tkáča porazil v boji o bronzovú medailu. Tento krát ako víťaz vyšiel boxer z Košíc, Gabriel Tkáč, ktorý Malačana porazil v pomere bodov 3:0.

Pálfyovci Knihy.Zahori
 

Duel bol bojovný s viacerými výmenami úderov na oboch stranách. Malačanovi chýbala kondícia v závere tretieho kola  a presnosť úderov. Mnoho úderov totiž nezasiahlo presne svoj ciel z čoho vyťažil súper z Východu. Treba dodať , že toto bol prvý zápas v I. lige po dvojmesačnej prestávke.  Liga ešte len začína. Z toho dôvodu bola pravdepodobne aj nízka účasť oddielov na tomto podujatí,  nakoľko veľa oddielov trénuje v školských telocvičniach, ktoré boli dva mesiace zatvorené.

Ali Reisenauer, tréner


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota