V našej módnej destinácii, v Bory Mall, zažijete nielen šialené zľavy počas EMMA ZĽAVOBRANIA, ale aj veľtrh krásy a svadobných inšpirácií –  BORY BEAUTY & WEDDING SHOW. Ukážeme vám, ako sa pripraviť na váš deň „D“ či je to stužková, ples alebo iný výnimočný deň, počas ktorého chcete očariť. Naše centrum v októbri  musí navštíviť každá nákupná maniačka a maniak. Povieme vám prečo.

pr_clanok_zlavobranie_600x400

To, na čo ste sa celé leto tešili je opäť tu! Na výmenu šatníka, zmenu štýlu a imidžu budú dni od  13. do 16. októbra ako stvorené. Vyše stovku zliav nájdete v EMME alebo v Peknom bývaní len v jedinej knižke, ktorá sa stane vaším bedekrom po Bory Mall. MANGO, MOHITO, RESERVED, ale tiež štýlové NINE WEST či NYMPH otvárajú dvere vášnivým zákazníkom, tí si predsa niečo také nenechajú ujsť. ZĽAVOBRANIE vás jednoducho dostane!

Verní však zostaneme aj vám, ktorí k nám radi chodíte recyklovať, tento krát to bude textil. Priučíme sa redizajnu a deťom vysvetlíme, že na prírode by nám malo záležať. Bude sa strihať, šiť a trblietky s korálikmi ovládnu stôl, kde budú mladí kreatívci tvoriť nové modely. Recyklovať hravo budeme 15. a 16. októbra.

pr_clanok_recyklo_600x400

BORY BEAUTY & WEDDING SHOW si do kalendára zapíšte 22. a 23. októbra. Budeme workshopovať so Slovak & Czech Fashion Awards, sledovať mladých vizážistov a súťaž hair-stylistov s wanda.sk a  jedna z vás možno prejde absolútnou premenou! Prídu aj vychytení módni fotografi a skúsení odborníci na organizáciu svadby, aby bolo všetko perfektné. Slávnostnú atmosféru dotvoria floristi a prehliadka tých najkrajších svadobných šiat. Show priamo na móle vás inšpiruje a z vystavených modelov nespustíte oči.

pr_clanok_beauty_wedding_600x400

Že vás ešte nepožiadal o ruku? Vezmite ho so sebou na Bory Beauty & Wedding show, možno mu to dôjde 🙂

Bory Mall – Bližšie, než si myslíte


.

BM: Kralici