Prípravy pred finálovým večerom (4.11.) sú už v plnom prúde. Už tento víkend sa riaditeľka súťaže krásy Miss Záhoria spolu s organizátormi zhodla na finálovej dvanástke dievčat, ktoré sa tento rok uchádzajú o titul najkrajšej Záhoráčky.

miss_zahoria_2016
Greta Nosková, Viera Dobiášová, Vanesa Bajrovič, Katarína Winklerová, Dominika Piovarčiová, Nikoleta Hílková, Ivana Stotková, Denisa Marčinová, Lucia Ďuráčiová, Nikola Szombathová, Eliška Chvílová, Kristína Mišová

Dievčatá si od castingov prešli niekoľkými spoločnými aktivitami, zúčastnili sa módnej prehliadky golfového oblečenia a tento víkend prebehlo ich prvé spoločné sústredenie vo Wellness Hotel Patince ****.

Počas sústredení sa finalistky pripravovali nie len kondične, ale prebiehali dôležité rozhovory, photoshootingy a dievčatá mali možnosť sa ukázať ako najlepšie vedia. „Myslím si, že druhý ročník súťaže Miss Záhoria je veľmi silný. Teším sa z toho, že dievčatá sú veľmi rôznorodé, každá je krásna a úplne iná osobnosť. Porota bude mať veľmi ťažkú úlohu.” dodala riaditeľka súťaže Ing. Soňa Postová.

Sústredením samozrejme dievčatá svoje prípravy nekončia, čaká ich ešte niekoľko akcií a ďalšie sústredenie pred samotným finále, ktoré sa blíži. Už 4.11. sa dozvieme meno novej Miss Záhoria! Nenechajte si túto udalosť ujsť. Lístky na finálový večer si môžete zakúpiť už na Benefičnom festivale pre psí útulok, ktorý sa bude konať 8.10. vo Františkánskej záhrade v Skalici od 14-tej hodiny alebo v Turistickej informačnej kancelárii, sídliacej v budove Kultúrneho domu v Skalici.

Sledujte informácie na FB fanpage Miss Záhoria. Predtým však pre Vás tím Miss Záhoria pripravil novinku tohto ročníka – sms hlasovanie, ktoré bude spustené v priebehu budúceho týždňa. Môžete tak svoju favoritku podporiť sms hlasom. Výťažok z sms hlasovania poputuje na charitatívnu činnosť Happy moment with banana, ktorá pomáha chorým deťom na Záhorí. Taktiež sa tým zapojíte o poukaz na zájazd v hodnote 300€ v cestovnej kancelárii JANA TRAVEL.

A tu sú finalistky roku 2016 (na spoločnej fotografii z horného radu – zľava doprava):

  1. Greta Nosková
  2. Viera Dobiášová
  3. Vanesa Bajrovič
  4. Katarína Winklerová
  5. Dominika Piovarčiová
  6. Nikoleta Hílková
  7. Ivana Stotková
  8. Denisa Marčinová
  9. Lucia Ďuráčiová
  10. Nikola Szombathová
  11. Eliška Chvílová
  12. Kristína Mišová

Záhorí.sk je mediálny partner MISS Záhori. Sledujte nás a dozviete sa viac.


.
Toto je čítané

Nominujte svoj obľúbený strom do súťaže Strom roka 2024

Už len pár dní má verejnosť na to, aby nominovala svoj obľúbený…

BM: Ustekana sobota