Pozvánky na víkendové podujatia zostavil Tadeáš Bílek. Chcete spropragovať aj vaše podujatie, pošlite ho na adresu kamven@zahori.sk a radi ho zaradíme do prehľadu podujatí.

podujatia_kamven

Sobota: 15.10.2016
Agi-Halloween 2016
8:00 | Plavecký Štvrtok
Agility Dobrý pes Vás všetkých pozýva na ďalší ročník tradičného Agi-Halloweenu. Rozhodcami budú Urs Inglin zo Švajčiarska a naši domáci rozhodcovia Iveta Lukáčová a Nöske Nosaty, a.k.a. Roman Hajnala. Tak ako každý rok sa bude súťažiť v troch otvorených behoch každý deň o tekvičky.

Farmárske TRHY U Ovocinára
9:00 | Skalica
V sobotu 15.10.2016 od 09.00 h do 19.00 h v areáli našej firmy Vás opäť budú čakať farmári s ich výrobkami – ovocie, zelenina, syry, žinčica, mäsové výrobky, domáce vajíčka, cestiviny, sirupy, džemy, šťavy, vína, výrobcovia koláčov, perníkov, včelári s medom, propolisom, bylinkár a i. Príde aj výrobca špičkovej čokolády, a tiž tu bude pre Vás skvelá káva a šťavy na bycikli podávané. Ukážky výroby oštiepkov a opekané oštiepky.

Október FEST v Cool Aréne
10:00 | Holíč
Príď sa zabaviť a vychutnať si dobré pivo.

1. medzinárodná konferencia o Mackovi
10:00 | Kulturní domeček (kino), Malacky
Ko to byl Macek? Kedy a odkád išel do Malacek? Proč išel mlácit šošovicu akorát k nám? Co na to jeho žena? Nebylo to šecko konc ináč? – aj na tieto zásadné otázky našej súčasnosti sa pokúsia nájsť odpoveď v Malackách. Vstup je voľný.

FOTBALUMA – Senická divadelná horúčka
19:00 | Dom Kultúry Senica
Senická divadelná horúčka v sobotu pokračuje aj druhým predstavením o 19.00 hod. s názvom FOTBALAMUTA. Na doskách Domu kultúry Senica sa s týmto predstavením uvedie Divadlo KĽUD Kladzany. Príďte si pozrieť napínavú dedinskú futbalovú komédiu z druhého polčasu, v ktorej ide o všetko… Vstupné: 3 €

Krojová zábava Hlboké
20:00 | Hlboké
V minulosti sa ľudia obklopovali neskutočnou krásou v rôznych formách, najmä ľudovým odevom, ktorý bol tvorený obdivuhodnou šikovnosťou našich mám, starých mám.. a aby to všetko neupadlo do zabudnutia, treba ich raz za čas “prevetrať”! A kedy a kam v KROJI? No predsa K NÁM na zábavu a oslavu folklóru, ktorý nám môže byť a je úžasnou inšpiráciou.. tak ho vytvárajme aj naďalej!

Nedeľa: 16.10.2016
Šarkaniáda 2016
14:30 | Senica
Možnosť zakúpenia šarkanov na mieste. Ukážka akrobatického lietania šarkanov. Súťaž o najkrajší domácky vyrobený šarkan.

Rozprávková nedeľa LUBENÍK
16:00 | Lozorno
Jedinečné spojenie tradičného bábkového divadla Teatro Posonii a živej hudby súboru Solamente Naturali.


.

BM: Festival Záhrad