Finálový galavečer MISS Záhoria sa nezadržateľne blíži, preto vám postupne predstavíme všetky finalistky. Každej z nich sme položili pár otázok.

1. V krátkosti sa nám predstavte – bydlisko, vek, kde študujete alebo kde pracujete, hobby.
2. Kto vás do súťaže prihlásil?
3. Ak ste sa prihlásili sama, čo vás k tomu viedlo?
4. Kto je vašim slovenským alebo svetovým modelingovým vzorom?
5. Už ste nejakú podobnú súťaž absolvovali? Ak áno, akú?
6. Isto túžite stať sa najkrajšou Záhoráčkou 2016. Prečo by porota mala vybrať práve vas?
7. Aké máte sny a túžby do budúcnosti?
8. Podľa akého motta alebo kréda sa riadite?
9. Ste slobodná alebo máte po svojom boku toho pravého?

10 | Nikola Szombathová

miss_hlasovanie101. Volám sa Nikola Szombathová. Mám 21 rokov. Momentálne sa zdržujem v Stupave. Aktuálne študujem na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. Medzi moje záľuby patrí hlavne šport, aktívne cvičím s vlastnou váhou, Zo športu je to ďalej beh, korčuľovanie, občas absolvujem menšiu turistiku, mám rada prírodu hlavne s krásnym výhľadom, a ak sa časovo viem zariadiť rada navštívim nové miesta s novými zvykmi, kultúrou a s jedlom.

2. Prihlásila som sa do súťaže sama.

3. Skúsila som šťastie, hlavne som to brala ako novú výzvu kde nadviažem nové kamarátstva, získam  nové kontakty a otvoria sa mi ďalšie príležitosti.

4. Mojím vzorom vo svete modelingu je Irina Shayk ale aj Gigi Hadid, sú pre mňa TOP.

5. Áno, absolvovala ale len také menšie súťaže napr. ako Miss Leta.

6. Každá z nás je už teraz jedinečnou osobou, že sa dostala medzi tých najkrajších 12 dievčat. Podľa vlastného hodnotenia samej seba som typ človeka, ktorý sa rád reprezentuje a pokúša sa dotiahnuť svoje ciele čo najďalej a uspieť. Pre mňa je každá prekážka riešiteľná.

7. Chcela by som byť úspešnou v tom, čo ma baví, hlavne aktuálne doštudovať.

8. “Ak nevyskúšaš alebo neriskuješ nezistíš či by si uspel. Každé rozhodnutie ťa niekam posunie.”

9. Áno, zatiaľ som slobodná.

11 | Eliška Chvílová

miss_hlasovanie11

1. Moje meno je Eliška Chvílová, pochádzam zo Sološnice. Momentálne neštudujem ani nepracujem, venujem sa profesionálne atletike. Medzi moje záľuby patrí tenis a plávanie vo voľnom čase rada vybehnem s kamoškami na drink a veľmi rada mám aj večer s priateľom pri filme.

2. Do súťaže ma prihlásila moja mamina, čo bolo pre mňa veľké prekvapenie.

4. Modelka Alena Shishkova je pre mňa najkrajšia žena sveta.

5. Nie, toto je moja prvá skúsenosť

6. Na Záhorí je mnoho krásnych dievčat, a preto by bolo pre mňa obrovským potešením, ak by som vyhrala.

7. Keďže sa od mala venujem atletike je mojím najväčším snom olympiáda. Okrem nej túžim po krásnej a šťastnej rodine a milujúcom manželovi.

8. “Nikdy nezlyhám vždy sa len poučím.”

9. Zatiaľ slobodná, ale šťastne zadaná už 3 roky.

12 | Kristína Mišová

miss_hlasovanie12

1.Moje meno je Kristína Mišová, narodila som sa v Skalici, kde aj bývam, mám 18 rokov a momentálne som študentkou strednej odbornej školy Via Humana v Skalici. Mám rada čítanie, cestovanie, ale najmä tenis, ktorému sa venujem aktívne.

2. Do súťaže som sa prihlásila sama, zo svojej vlastnej vôle.

3. Svet módy a modelingu ma vždy fascinoval a byť modelkou bol môj detský sen. Tenis však dostal prednosť, ale túžba vo mne stále zostala. Keď som na internete videla pozvánku na casting, napadlo mi, že účasťou v Miss Záhoria 2016 nemám čo stratiť, práve naopak. Zatiaľ sa mi potvrdzuje, že moje rozhodnutie bolo správne a zo srdca ďakujem porote za túto príležitosť a výbornú skúsenosť.

4. Obdivujem úradujúcu kráľovnú krásy Kristínu Činčurovú, pretože ak si na ľuďoch niečo vážim, tak je to pokora. Pôsobí na mňa sympatickým, ale predovšetkým skromným dojmom. Zo svetového modelingu sledujem a obľubujem hlavne “anjelikov”  Victoria’s secret, takže vzorov mám hneď niekoľko. Vážim si však všetkých topmodeliek, ich povolanie vyžaduje veľkú osobnosť.

5. Nie, táto súťaž je mojou prvou skúsenosťou.

6. V prípade víťazstva prijmem plnú zodpovednosť za reprezentovanie Slovenska vo svete, nakoľko je stále veľmi nepoznané.

7. Venovať sa naďalej činnostiam, ktoré ma napĺňajú a byť v nich úspešná. Mojou najväčšou túžbou je založiť si rodinu a byť minimálne takou dobrou manželkou a mamou, akou je tá moja. A ešte si želám zdravie, šťastie a lásku pre celú moju rodinu

8. Život človeka má zmysel, ak po ňom zostane vo svete o trochu viac lásky a dobra.

9. Ten pravý sa zatiaľ nenašiel .

Hlasuj za svoju favoritku Miss Záhoria 2016 odoslaním SMS v tvare MISS(medzera)číslo kandidátky 01 – 12 na číslo 7007 (napr. MISS 02). Cena SMS vrátane DPH je 0,50€. Odoslaním SMS ste automaticky zaradený do losovania o poukaz na zájazd podľa vlastného výberu v hodnote 300€ od CA Jana Travel. Výťažok z hlasovania ide na projekt Happy moments with BANANA (projekt, ktorý pomáha chorým deťom a ich rodinám). SMS hlasovanie je možné len v sieťach mobilných operátorov O2 Slovakia, s.r.o., Orange Slovensko, a.s. a Slovak Telekom, a.s. SMS hlasovanie zabezpečuje spoločnosť Mediatex s.r.o.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota