Pozvánky na víkendové podujatia zostavil Tadeáš Bílek. Chcete spropragovať aj vaše podujatie, pošlite ho na adresu kamven@zahori.sk a radi ho zaradíme do prehľadu podujatí.

kamven_podujatia_na_zahori

Piatok 18. novembra
Fragile
18:00 | Šaštín – Straže
Vstupné: 12€
Predpredaj: Mestská knižnica Šaštín Straže

M. Camoletti: TRI LETUŠKY V PARÍŽI
19:00 | Malacky
Divadlo na hambálku.

Rocksberry & PZ Band
19:30 | Holíč Hotel Sun
Tak co, dáme zase trošku živej hudby v Holíči. Tešíme se na Vás…!!!

Sobota 19. novembra
Svadobná výstava
11:00 | Skalica
Už len necelé tri týždne a máme tu svadobnú výstavu, na ktorej nebude chýbať módna prehliadka, svadobná výzdoba, svadobné doplnky a šperky, služby vizážistiek, kozmetičiek a kaderníčok, umelecké torty a chutný candy bar, foto a video, hudobnej produkcie či špeciálne služby, ktoré oživia váš veľký deň. Počas celej výstavy vám bude k dispozícii občerstvenie.

Tradičná Katarínska Zábava DFS Leváranek
19:00 | Velké Leváre
Srdečne vás všetkých pozývame na tradičnú Katarínsku zábavu do kultúrneho domu vo Veľkých Levároch, ktorú poriadime na PODPORU FOLKLÓRU v našej obci. Hrať bude vynikajúca hudobná skupina BOROVIENKA a “Cimbalofka LEVÁRANEK”. Tešiť sa môžete aj na losovanie tomboly. Príďte prosím podporiť mladých talentovaných ľudí, ktorí udržujú tradície Záhoria a našej obce. Ste srdečne vítaní!

Galavečer hokejbalového klubu L2hockey Gajary Flames
18:00 | Gajary
V sobotu galavečer a na druhý deň podporíme hlasivkami naše nádeje.

Nedeľa 20. novembra
Koncert – DUO JAMAHA
16:00 | Závod – Kinosála
Pozvánka na hudobno – zábavný program: Duo Jamaha a ich hosť OZEFA OMÁČKECH.
Vstupné 10 €

FANTASTICKÉ ZVERY A ICH VÝSKYT
19:00 | Malacky
Dobrodružný, fantasy, USA, Veľká Británia, 2016, 120 min., MP 12, slovenské titulky
Vstupné: 4 €

9. Narodeniny ZOC MAX SKALICA
16:00 | Skalica
Oslávte spolu s nami v nedeľu , dňa 20 .11.2016, so začiatkom o 16.00 hodine 9. Narodeniny ZOC MAX SKALICA. Hlavným hosťom nášho slávnostného programu bude populárny český iluzionista a kúzelník Richard Nedvěd, ktorý nás zabaví svojim netradičným vystúpením rovnako dobre, ako v súťaži Československo má talent v roku 2011, kde si dokonca „ získal „ aj porotcu Jaroslava Slavíka. Hudobným hosťom budú sestry Winklerové, ktoré boli taktiež účastníčky talentovej súťaže Československo má talent v roku 2010 a o ktorých sa hovorí, že je to spev a krása v jednom.

pondelok 21.11.
Zápisky dôstojníka Červenej armády
19:00 | Skalica
Divadlo COMMEDIA Poprad bolo založené v októbri 1968 a svojou systematickou činnosťou (každý rok naštudovalo jednu hru) sa zaradilo k najúspešnejším kolektívom na Slovensku.


.

BM: Ustekana sobota