Existuje množstvo spôsobov, ako v najkrajší čas roka urobiť radosť. Môžete vyrobiť, alebo napísať niečo, čo poteší vašich blízkych, obdarovať ich pekným a praktickým darčekom, alebo oživiť ich spomienky na príjemné chvíle.

To isté samozrejme platí aj vo firemnom svete. V rámci utužovania obchodných vzťahov a rozvíjania dlhodobej spolupráce je vždy na mieste pred koncom roka obdarovať firemných klientov. Malá pozornosť vždy poteší a aj v ďalšom roku bude radosť s vami spolupracovať. Vďaka laserovému gravírovaniu toto všetko spravíte doslova jedným ťahom, za zlomok chvíle a vo veľkom štýle.

Gravírovanie laserom je vysokorýchlostná technológia, ktorá dokáže nahradiť neporovnateľne prácnejšie rytie. Za zlomok času si môžete nechať vyryť prakticky čokoľvek v textovej, alebo obrazovej podobe a navyše do takmer všetkých úžitkových materiálov ako drevo, sklo, plast, či kovy. Jeho najväčšou devízou je špičková kvalita, v akej sa dá docieliť výsledok, pretože laser dokáže gravírovať s rozlíšením na stotiny milimetra.

Jeho využitie je nekonečné. Elegantná gravúra na fľaši s vygravírovaným symbolom na uzávere či korku spolu tvoria jedinečný dizajnový kúsok, z ktorého potečie váš obľúbený nápoj.

autreus_malacky_gravirovanie_skla

Ak máte doma pivného gurmána, pod stromčekom si ho môže počkať mohutný gravírovaný krígeľ s venovaním, logom obľúbeného športového klubu, alebo s pivným desatorom.

autreus_malacky_gravirovany_pivny_krigel

Aby bola radosť o to väčšia, nezabudnite mu k nemu nechať vygravírovať originálny drevený podpivník, s ktorým už nikdy nenájdete na stole krúžky od piva.

autreus_malacky_dreveny_podpivnik_2

Hovoriac o dreve, hitom sa stali drevené fotografie s vysokým rozlíšením, ktoré vašim spomienkam dodajú očarujúci charakter. Portréty na bukovom, či topoľovom dreve krásne ukážu najmä ako doplnok na drevenom nábytku.

autreus_malacky_fotka-buk

Na Vianoce netreba zabúdať ani na vašich štvornohých miláčikov. Veselým darčekom popri mlsných dobrotách môže byť štítok pre psa v tvare kostičky alebo iných tvaroch.

autreus_malacky_stitky_pre_psov

Vaša firma určite získa navrch vianočnou nádielkou originálnych motívov na reklamných predmetoch, ktoré zaujmú a potešia obchodných partnerov. Výborným darčekom môže byť reklamné pero z kvalitného eloxovaného kovu a tuhou s dlhou životnosťou. Vaše firemné logo bude preto všetkým obchodným partnerom veľmi dlho na očiach.

autreus_malacky_pera_a-noziky

Medzi klasiku už dávno patria hrnčeky s logom firmy, ale čo tak odvďačiť sa za celoročnú spoluprácu fľašou kvalitného vína v luxusnej drevenej kazete s vygravírovaným poďakovaním?

autreus_malacky_drevena_kazeta_hrncek

Za touto technológiou nemusíte vôbec chodiť ďaleko, nájdete ju totiž aj u nás na Záhorí. Malacká spoločnosť Aureus Services vám vo svojej predajni vyhotoví gravírovanie na počkanie, alebo si môžete jednoducho spraviť návrh gravúry a objednať online na ich eshope www.123peciatky.sk/gravirovanie. V prichádzajúcom predvianočnom zhone Vás určite poteší, že objednaný tovar máte doma už nasledujúci deň.


.

BM: Ustekana sobota