Na bájnom hrade Branč došlo uplynulú nedeľu k podpísaniu zmluvy, ktorá oficiálne spečatila spoluprácu najčítanejších novín na Záhorí a najsledovanejšieho internetového portálu medzi riekou Moravou a Malými Karpatmi.

Foto: Milan Polóny

Týždenník Záhorák s 57-ročnou tradíciou vychádzania a dynamicky sa rozvíjajúci internetový portál Záhorí.sk sa rozhodli na tomto historickom mieste spojiť svoje sily, takže vďaka ich synergickej spolupráci vám už na Záhorí neunikne nič dôležité. „Informácie sa v dnešnej hektickej dobe šíria častokrát chaoticky, z rôznych, aj neoverených a nedôveryhodných zdrojov, a nie vždy je isté, že sa dostanú tam, kde by sa dostať mali,“ povedala pri podpise zmluvy šéfredaktorka Záhoráka Mgr. Viera Bobotová.  „Svojich priaznivcov majú dnes tlačové, ale aj internetové médiá, preto sme sa rozhodli našou spoluprácou účinne osloviť obe tieto veľké cieľové skupiny. Verím, že sa nám to podarí bez rozdielu ich veku či životného štýlu.  Ide nám o to, aby o dianí na Záhorí, bolo dobre a pravdivo informovaných čo najviac našich spolurodákov.“

„Spravodajský web Záhorí.sk si vďaka svojej pohotovosti, ktorou prekonáva aj televízne a rozhlasové stanice, získal v posledných rokoch veľkú sledovanosť, tešíme sa najmä z priazne mladých ľudí, ktorí sú aktívni na sociálnych sieťach. Som presvedčený , že spojením týchto dvoch úspešných médií dosiahneme pri šírení informácií v našom regióne maximálnu účinnosť. Čitateľ týždenníka Záhorák a návštevník našich internetových stránok (www.zahori.sk alebo www.zahorak.sk) tak už nájde  všetky pohotové informácie z nášho regiónu na každej z týchto stránok, ktoré sú oddnes prepojené,“ vysvetlil zrod nového mediálneho partnerstva na Záhorí šéfredaktor Záhorí.sk – správy z vašej ulice Matej Hajdin.


.

BM: Ustekana sobota