Nový rok je tu, a s ním aj tie najlepšie zľavy! Čože? Musíte šetriť? Potom máme dobrú správu! S najlepším zľavovým portálom Picodi si môžete dopriať čokoľvek len chcete počas celého roka. Vďaka zľavovým kódom totiž nakúpite za lacný peniaz, a zároveň si nejaké euro môžete aj ušetriť. Ešte stále neveríte? Tak čítajte ďalej!

Revolučný portál v šetrení

Aj takto sa dá Picodi nazvať. Po kliknutí na stránku nepotrebujete žiadne prihlasovacie údaje, nebude vás čakať ani registračný formulár či iné výmysly na zaručenú stratu vášho drahocenného času. Stačí, ak si svoj obľúbený eshop dáte do hľadáčika, alebo si môžete vybrať z rôznych kategórií priamo na stránke Picodi, ako sú móda, zdravie, krása, lieky a rôzne ďalšie možnosti, ktoré nájdete naozaj veľmi ľahko a jednoducho. Keď si nájdete zľavový kód, stačí ak ho skopírujete a vložíte do nákupného košíka konkrétneho eshopu.

Najobľúbenejšie eshopy!

Picodi je portál, kde nájdete tie najžiadanejšie a najkvalitnejšie eshopy, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Medzi ne patrí aj skvelý a mimoriadne obľúbený módny eshop Bonprix, kde môžete nakúpiť pre seba, svoje deti, manželov a manželky, ale nájdete tu aj rôzne vychytávky do domácnosti, spálne či kúpeľne. Picodi poteší aj všetkých fanúšikov elektroniky, zábavy, médií a ďalších kvalitných vecičiek, na ktoré si potrpíte. Nájdete tu totiž aj zľavy do eshopu Alza. A tak si môžete dopriať nákupy z pohodlia domova, bez stresu a s ľahkým svedomím.

Zľavy celý rok!

Pokiaľ chcete mať dokonalý prehľad v zľavách a akciách pri nákupe na internete, Picodi bude vaším spoločníkom celý rok. Všetky zľavy, ktoré ponúka sú totiž zadarmo a bez registrácie. Šetrí váš čas, peniaze a vďaka nemu nemusíte mať pootváraných tisíc okien s eshopmi, ale nájdete si len tie, ktoré skutočne potrebujete, a vďaka ktorým ušetríte. Využívajte zľavy celý rok, a majte úsmev na tvári s Picodi!


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 700-tisíc eur na nové cyklotrasy

Mesto Skalica získalo dotáciu 688 116 eur z programu Interreg SK-CZ 2021-2027…

BM: Ustekana sobota