Zdenka Pavlíková z Osuského – Dievča rádia G3, finalistka TV show Hľadá sa supermodelka, či finalistka Miss Universe SR 2015. Vyštudovala právo, v tejto oblasti aj pracuje, preto si hľadá záľuby, pri ktorých môže “vypnúť”.

Zdenka sa venuje drotárstvu, stará sa o svojho koňa, miluje cyklistiku a minulý rok objavila čaro turistických pochodov. “Po tom, čo som úspešne zvládla pochod Trnavskú 100vku – pešo 100 km za 22 hodín, už pre mňa nič nie je nemožné. Stále som rozmýšľala, akú ďalšiu výzvu si pre seba vymyslím. Na jeseň cestou z východného Slovenska mi napadlo vyfotiť sa pri tabuľách všetkých obcí na Slovensku. Vôbec som netušila, koľko je na Slovensku obcí, a teda že ich tu je neskutočne veľa! Tejto výzve nebudem venovať všetko svoj voľný čas na úkor iných záľub, bude ma len sprevádzať na mojich cestách, preto žiadne časové obdobie, za ktoré by som to chcela stihnúť nemám,” hovorí Zdenka pre Záhorí.sk.

Zdenke sa pred pár dňami podarilo uzatvoriť prvú stovku z celkového počtu 2933 obcí nachádzajúcich sa na Slovensku, no počas jarných a letných mesiacov plánuje toto číslo výrazne navýšiť návštevou zaujímavých miest počas svojich obľúbených peších, či cyklo túr. “Zatiaľ na mňa okoloidúci pri fotení pozerajú ako na blázna, no verím, že raz o tejto výzve budú vedieť a budú radi, keď sa pri tabuli ich obce odfotíme spolu,” dodala Zdenka.

Ako sa Zdenke darí pri jej dobrodružnej výzve môžete sledovať na jej facebookovej stránke.


.

BM: Festival Záhrad