V nedeľu (29.8. 2010) večer krátko po 22:00 h došlo k dopravnej nehode približne sto metrov za dopravnou značkou koniec obce Sekule smer Kúty. 

Foto: HaZZ Kúty

Hovorca polície Ľuboš Homola pre Zahori.sk opísal dopravnú nehodu, “27 ročný Bratislavčan pri vyhýbaní sa lesnej zveri, ktorá prechádzala cez cestu, nezvládol riadenie auta. Vyšiel vľavo mimo cestu, kde narazil do kilometrovníka a prevrátil sa na strechu. Pri nehode vodič utrpel ľahké zranenia, ktoré si vyžiadali jednorazové ošetrenie. Dopravný policajt vodiča na mieste podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom.”.

Vodičovi sa ako zázrakom nič nestalo. Pri nehode zasahovali hasiči z Kútov, záchranná služba a polícia.

Hovorca KR HaZZ v Trnave Ivan Peťko pre Zahori.sk opísal zásah hasičov, “Výjazd jednotky vykonali traja príslušníci HaZZ s technikou. Po príjazde na miesto bolo prieskumom zistené, že na mieste sa nachádza RZP z Moravského Svätého Jána a vodič vozidla VW Golf, ktoré sa nachádzalo na streche a z časti zasahovalo do vozovky sa nachádza v jej opatere.”

Ako dodal, “Na vozidle bola vykonaná obhliadka zameraná na únik prevádzkových kvapalín. Žiadny únik nebol zistený. Po zdokumentovaní nehody dopravnou políciou bolo vozidlo pomocou navijaka prevrátené na kolesá a odstránené z vozovky, aby netvorilo prekážku v cestnej premávke. Po prevrátení vozidla príslušníci HaZZ otvorili motorový priestor a odpojili akumulátor. Z vozovky odstránili príslušníci HaZZ zeminu a zvyšky plastových častí vozidla. Po vykonaní všetkých úkonov sa jednotka HaZZ o 23:39 hod. vrátila na základňu.”


.

BM Salon EV