Populárna electro-rocková formácia Sanchez Amsterdam ohlasuje dva roky po svojom debute s albumom Nezastavíš, svoje ďaľšie turné. Ich najúspešnejší klip na skladbu Uletení Anjeli spolu s Jurajom Hnilicom atakuje už hranicu pol milióna zhliadnutí na youtube.

Sanchez Amsterdam majú za sebou úspešné obdobie. Po koncertnom lete, kde sa predstavili na mnoho letných festivaloch sa na konci roka 2016 predstavili ako support na zimnom turné skupiny The Paranoid. A teraz prichádzajú s informáciou o ich vlastnom turné. Taktiež však prezrádzajú, že to nieje jediná vec, ktorú môžu ich fanúšikovia očakávať. Ako chalani prezradili, tento rok totiž majú na pláne vydať nový album, ktorý sa rok pripravoval v skúšobni. „Nechceme nahrať len druhý album ako povinnosť. Na tomto albume si dáváme záležať. Množstvo piesní, ktoré sme momentálne skomponovali sa skrátka nedostali ďalej v tomto procese prípravy. Dúfame, že album bude opäť pokrokovejší a modernejší aby sme mohli priniesť na slovenskú hudobnú scénu opäť niečo nové“, uviedol klávesák skupiny Jakub.

Producentom ich albumu sa stal uznávaný gitarista a hudobník Jimi Cimbala. Vo februári roku 2015 kapela vydala debutový album pod vydavateľstvom Randal Records s názvom NEZASTAVÍŠ, na ktorom sa nachádza 13 piesní. Ešte ten istý mesiac odštartovala svoje turné. A tak sa po dvoch rokoch rozhodli, že je čas aby opäť potešili ich fanúšikov.

Zoznam koncertov a všetko o kapele Sanchez amsterdam nájdete na Facebooku a ich webe wwww.sanchezamsterdam.sk.

SANCHEZ AMSTERDAM EXCLUSIVO TOUR 2017 
4.3. Bratislava/ MMC (Činuba)
17.3. Prievidza/ Piano club
25.3. Myjava/ Bowling
31.3. Trnava/ City club
7.4. P. Bystrica/ B2
8.4. Žilina/ Smer Bar
14.4. Brezno/ Dart Club
15.4. Nitra/ Music Cafe
21.4. Košice/ Riders
22.4. Svidník/ Holičstvo


.

BM: Kralici