Holíčania nastúpili (4.3.) na svoj historicky prvý zápas play-off na palubovke Partizánskeho. Holíčsky celok tohto súpera už dva razy porazil v základnej časti, číže favorit zápasu mal byť jasný. A aj tomu tak bolo.

Holíčania nastúpili na zápas koncentrovane a dokazovali to už od úvodných sekúnd. Partizánske sa nemohlo presadiť v útoku, keďže obrana Holíčanov fungovala výborné a bola takmer neprekonateľná. Útočná aktivita Holíčanov sa postupne stupňovala a nakoniec vyvrcholila až na polčasovom rozdiele 31 bodov v ich prospech. Nanešťastie sa po polčasovom hvizde a sérii technických chyb domácich hráčov zápas predčasné ukončil kvôli inzultácii rozhodcu (divákom). Holíčania si teda pripisujú prvú výhru v play-off a ujímajú sa vedení v sérii hranej na 2 zápasy. Veľká vďaka patri hráčom, ktorí predviedli mimoriadne sústredený a kvalitný výkon. Ďakujeme tiež mestu Holíč, sponzorom a fanúšikom. Holíčania môžu sériu ukončiť už 11.3. o 16:00 na domácej palubovke. Príďte nás podporiť v boji o postup do finále!!!
I. kolo play-off – zápas č. 1
Iskra Partizánske – MŠK BO Holíč 18:49  polčas (zápas ukončený)
Body + zostava Holíča. Rozboril, Malčic 8, Rypák, Došek 1, Bačík 5, Hanusek 8, Mihaliska, Jaborník 7, Snopko 20, L. Marenčík

Tréner: L. Marenčík

Mario Jaborník


.

BM: Ustekana sobota