Parádna motoristická párty, poriadna dávka adrenalínu, rýchlosti, zábavy a súťaží. Toto všetko vás čaká na marcovom stretnutí Borcov z Bory Mall, ktorí sa tento raz zahrajú na automobilových pretekárov. Počas Víkendu na kolesách 18.3.–19.3. od 10.00-18.00 h si malí i veľkí motoristickí nadšenci zažijú nefalšovanú motoristickú show s profesionálnymi jazdcami zo Slovak National Hill Climb Teamu.

Program pre milovníkov rýchlych strojov a nebezpečnej jazdy je pestrý. Od 14.3.-19.3. budeme v priestoroch centra a na hlavnom námestí vystavovať 8 modelov pretekárskych áut v plnej paráde. To znie ako výzva na neopakovateľné selfíčko, čo poviete? Nadupané stroje budete sledovať so zatajeným dychom a búšiacim srdcom!

Okrem pretekárskych áut umocní motoristickú atmosféru premietanie exkluzívnych záberov z pretekov Slovak National Hill Climb Teamu na LCD obrazovkách v priestoroch centra. V sobotu 18.3. od 16.00-18.00 h malých i veľkých spolujazdcov povozí na pretekárskom retro aute Lada VFTS niekoľkonásobný majster Slovenska Jozef Béreš mladší. Rally dráha bude pripravená na parkovisku v zadnej časti objektu centra, kde si pohodlne a v bezpečí môžete pozrieť aj výkony svojich súperov. Divokú jazdu vystrieda o 17.00 h autogramiáda s pretekármi Slovak National Hill Climb Teamu na hlavnom námestí. Získate ich podpisové kartičky a podelia sa s vami o zaujímavé zážitky zo súťaží.

Priamo v depe motoristickej show sa počas celého Víkendu na kolesách zabavíme maľovaním pretekárskych autíčok, budeme pripravovať pretekárske vence pre výhercov a vyrobíme si štartovacie vlajky, s ktorými môžete odštartovať mnoho napínavých pretekov so svojimi kamarátmi. Pre tých, ktorí si trúfajú na súťaž v rýchlosti, postrehu a sústredení sme pripravili digitálnu autodráhu. A ak si budete chcieť otestovať svoju motoristickú zručnosť máte na to skvelú príležitosť pri ovládaní RC autíčok na náročných dráhach. Jedinečným zážitkom bude simulovaná jazda v Racing simulátore. Určite si ju nenechajte ujsť.

Na to, aby si borci mohli sadnúť za volant a vychutnať si skutočnú jazdu, si budú ešte chvíľu musieť počkať, zatiaľ však môžu zbierať cenné skúsenosti aj počas marcového Víkendu na kolesách!


.

BM: Ustekana sobota