Deviaty ročník CIBULA FESTU aj s najväčšou EURODANCE LIVE PÁRTY na Slovensku.

Festival, ktorí sa uskutoční 20. až 22. júla na Holičskom letisku s exkluzívnou lokalitou na  hraniciach Českej a Slovenskej republiky prinesie návštevníkom opäť veľa noviniek a skvelý program. 9.rokov na mape najväčších slovenských a českých festivalov oslávi veľkou pridanou hodnotou v podobe EURODANCE LIVE MEGAPÁRTY na ktorej vystúpi aj zahraničná hviezda 90 rokov – Captain Jack!

 

Na letisko v Holíči si pravidelne v júli  nájdu cestu tisícky priaznivcov dobrej hudby a zábavy. Festival má každý rok veľmi silné zastúpenie slovenskej a českej hudobnej scény a v tomto roku tomu prikladáme veľký dôraz.

 

Organizátori medzi prvé odhalené mená spomínajú skupinu Jelen, Horkýže Slíže, IneKafe, Chiki Liki Tu A, Dymytry, Lenny, Walda Gang, Fuera Fondo a ďalších. “Máme pripravené te veľké mená slovenskej a českej scény, ktoré prezradíme postupom času na našich stránkach, sociálnych sieťach a médiách” dodáva riaditeľ festivalu Vladimír Chrenka.

 

Pre mladých je pripravená opäť COOL ARÉNA, ktorá je už na festivale osvedčenou zónou a vždy praská vo švíkoch. Prvým dňom festivalu tu bude  pokračovanie projektu Onion Magic Story s programom elektronickej hudby, kde sa predstaví napr. popredný slovenský DJ EKG a ďalší. Druhý deň bude patriť Hip – Hopu s populárny českým zoskupením ATMO music, predstaví sa i raperka Sharkass a ďalší popredný slovenský a český rapery. Tretí deň v Cool Aréne obsadí žáner  Ragaae, kde vystúpi napr. česká stálica tohto žánru Švihadlo, za slovenské farby Medial Banana, ragaae partiu doplnia Ting, Rida Radar, N30akustika a ďalší.

 

Tento rok sa vracia aj obľúbená Moto Zóna s Rock stage ako oficiálny medzinárodný motozraz, na ktorom sa v rámci nového projektu WORLD TRIBUTE SHOW” predstavia najväčšie svetové tribute – revivalové kapely zo zahraničia, ktoré sú zložené zo špičkový umelcov a zbierajú úspech po celom svete. Skupiny U2, QUEEN, AC-DC, KISS, IRON MAIDEN, RAMMSTEIN a veľa ďalších, sú zárukou plnohodnotnej šou vrátane pestrých súťaží i pikantných sprievodných programom nie len pre motorkárov.

 

Aktuálna cena vstupenky je 23 eur. Cena sa však bude od 1. 5. 2017 zvyšovať ! Vstupenky sú v predaji v sieti Eventim. V Holíči zakúpite vstupenky v predajni Farby Laky Paint, Kukučínova 1139/2 u kruhového objazdu.

Záhorí.sk je mediálnym partnerom Cibula festu 2017.


.
Toto je čítané

Vo Veľkých Levároch vysadili štyridsať divých trniek

V piatok (12.4.) vysadili členovia Poľovníckeho združenia vo veľkolevárskom chotári v lokalite…

BM: Ustekana sobota