Začiatkom marca otvorila svoje brány a privítala prvých hostí dlhoočakávaná reštaurácia ALCATRAS+S RESTAURANT v Brodskom. Komplex so svojským tehlovým designom je veľmi ľahké nájsť, pretože sídli priamo v srdci obce pri miestnom kostole.

V reštaurácii sa spolu na dvoch poschodiach dokáže súčasne usadiť až 70 ľudí

V nových priestoroch nenájdete len reštauráciu, ale aj bar a čoskoro bude otvorené wellness so saunou, vírivkou, či soláriom. Taktiež tu je možnosť ubytovania až pre 11 osôb.

„Vybudovať v Brodskom reštauráciu a poskytnúť obyvateľom niečo, čo tu naozaj chýba, bolo mojím dlhoročným cieľom. Trinásť rokov som prevádzkoval športový bar, kde sme v letných mesiacoch ponúkali zákazníkom grilované špeciality, o ktoré bol veľký záujem. Aj toto bolo jedným z dôvodov, prečo sme sa vydali cestou reštaurácie,“ hovorí majiteľ reštaurácie Eduard Hesek.

Hovädzí steak je pripravovaný z kvalitného hovädzieho mäsa

Samotná reštaurácia vás očarí svojím prepracovaným designom a príjemnou obsluhou. V á la carte momentálne nájdete 9 hlavných jedál, no samozrejmosťou sú tiež predjedlá, či dezerty. „Sezónne obmienaný jedálny lístok formou á la carte bola pre nás jasná voľba, aby sme dokázali potraviny udržať stále čerstvé, a aby sa ponuka nestala po čase nudnou. Okrem toho ponúkame zákazníkom obedové menu a počas víkendov pripravujeme rôzne špeciality. V letných mesiacoch budeme určite pokračovať v tradícii jedál priamo z grilu,“ dodáva majiteľ reštaurácie.

Burger z trhaného bravčového mäsa sa okamžite stal najobľúbenejším jedlom hostí

Priestory reštaurácie je možné si rezervovať si na rôzne oslavy, rodinné stretnutia, či iné spoločenské akcie, na ktoré vám personál reštaurácie pripraví bohatý catering presne podľa vaších predstáv.

Bohatý catering pre každú príležitosť

Do nového komplexu sa sťahuje aj spomínaný bar, ktorý sa aj naďalej ponesie v športovom duchu. Počas teplých dní si hostia budú môcť obed, či len osviežujúci nápoj vychutnať na pripravovanej terase.

ALCATRAS+S RESTAURANT v Brodskom je určite zaujímavé miesto, ktoré stojí za návštevu.

Najbližšie možno už počas víkendu (31.3. – 2.4.), kedy pre vás pripravujú špeciálne steakové menu, o ktorom sa viac dozviete na facebooku.

Súťažte na našom Facebookovom profile a vyhrajte trojchodovú večeru (predjedlo, hlavné jedlo, dezert) pre dve osoby v ALCATRAS+S RESTAURANT. Víťaza žrebujeme v pondelok 27. marca 2017.


.

BM: Kralici