Neviete kam sa vybrať zabaviť počas víkendu? Diskotéky, zábava, hody, jarmok… je toho dosť. 

Aj keď počasie tomu nenasvedčuje stále máme leto

Piatok 3. 9. 2010
Sekulský zväz drobnochovateľov otvára v piatok pred obedom výstavu (králikov, sliepok, holubov, plazov, exotického vtáctva,…) na  “Trávníkoch”.

Diskotéka u Cugu pripravila na piatok  DJ´Cibina a Mirindu zadarmo.

Sobota 4. 9. 2010
V Kútoch sa už stalo pravidlom, že prvú sobotu v septembri pripravuje obecný úrad jarmok spolu so sprievodným programom vystúpením skupín Grafic, Boršičanka, žiakov  ZUŠ , tanečnej country skupiny ale i módnej prehliadky REBELKY. Začiatok jarmoku je o 9:00 hodine ráno.

Futbalový fanúšikovia si isto nenechajú ujsť druhé kolo Slovenského pohára priateľský zápas vo futbale, ktorý sa odohrá v Brodskom. Proti sebe od 11.00 hodiny nastúpia FK Senica – FK Slovan Duslo Šaľa.

Sekulčania hodujú a preto nesmie  chýbať tradičná zábava hasičov v Kultúrnom dome so skupinou Ex Magic (od 20:00 hodine). Pre mladých v Sekuliach pripravili v Dream Bare diskotéku.

Diskoték sa koná viacero v Kútoch rovno dve. Diskotéka uCugu ponúka vstupné zadarmo a Motorest u Janíčkov pripravilo diskotéku rádia JIH.

Nedeľa 5. 9. 2010
Futbalový fanúšik sa isto vyberie na zápas svojho teamu, kto by sa chcel zabaviť na kolotočoch ten môže zavítať do Sekul na hody.

Priaznivcov kina poteší fantasy dobrodružný film Súboj Titanov v Kine Máj Závod. Začiatok premietania je o 19:00 hodine.

Pondelok 6. 9. 2010
Sekulské hody pokračujú aj v pondelok a na futbalovom ihrisku sa proti sebe postavia “pohostinsvto u Štóru” a “pohostinstvo Motorest” a o 15h v centre obce vystúpia heligonkári zo Senice pod vedením p. Grima.

Máte TIP na akciu, ktorá chýba v našom prehľade? Doplňte ju do komentárov!


.

BM: Ustekana sobota