V polovici mája nedaľeko Malaciek budú zabávať ľudí Horkýže Slíže, Inekafe, Medial Banana a ďalší. V sobotu 13.mája ožije na Záhorí v obci Láb majáles, ktorý sa bude líšiť od tých ostatných svojim nadupaným rockovým programom.

Je to prvý ročník a ide o jednodňovú akciu, ktorá privíta svojich návštevníkov už o 11. hodine doobeda, na ktorú môžu prísť aj tí najmenší, keďže sa budú konať rôzne akcie aj pre deti. Popoludní sa bude majáles sústrediť na futbalový zápas medzi miestnymi futbalistami ŠK Láb a výberom Doda z INEKAFE, v ktorom nebudú chýbať muzikanti z neskoršieho večerného programu. Celá udalosť vyvrcholí živými koncertami rockových skupín Horkýže Slíže, Inekafe, Medial Banana, PlusMínus, Fishing Strip a miestnou ikonou, kapelou Rebelent. Koncerty začnú tesne pred piatou a ukončia sa o polnoci, kedy na pódiu vystrieda živé hranie to elektronické s DJ-mi Romanom a Jurom z Randal Gangu a hudbou 80’s.

Organizátori sa rozhodli pre miestny futbalový štadión vďaka svojej veľkej kapacite, kde dokážu pre návštevníkov zabezpečiť kvalitné služby. Váš smäd sa pokúsi uhasiť tradičný slovenský pivovar Steiger, ktorý je partnerom akcie.

Obec Láb je geograficky ideálnym miestom na Záhorí, keďže sa nachádza len tridsať kilometrov od hlavného mesta a pár kilometrov od mesta Malacky. Jeden z organizátorov majálesu Dodo Praženec, mimochodom člen skupiny Inékafe verí, že sa všetci záhoráci zmobilizujú a dorazia podporiť kultúru v tomto regióne.

Hlavným mediálnym partnerom je Rádio Anténa Rock, ktorá vysiela na miesto činu svojho moderátora Mateja „SiFona“ Mervarta, aby sa postaral o dobrú náladu po celý deň s množstvom súťaží pre fanúšikov Lábskeho Majálesu.

Organizátorom celodenného podujatia je True Believers Music Agency v spolupráci s obcou Láb.

Lístky sa dajú zakúpiť v sieti Predpredaj.sk a cena lístka je len 7 Eur a 10 Eur na mieste v deň majálesu. Viac na www.facebook.com/labskymajales

Na bezpečnosť počas majálesu bude dohliadať súkromna bezpečnostná služba a mestská polícia.

Line-up koncertov:
17:00 – 17:35 Rebelent
18:00 – 18:35 Fishing Strip
19:00 – 19:35 PLUSMINUS
20:00 – 21:00 HORKÝŽE SLÍŽE
21:30 – 22:30 INEKAFE
23:00 . 24:00 MEDAL BANANA
24:00 – 03:00 DJ 80’S Juro a Roman (Randal Gang)

Ďalej: Potvrď svoju účasť na Facebooku


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 700-tisíc eur na nové cyklotrasy

Mesto Skalica získalo dotáciu 688 116 eur z programu Interreg SK-CZ 2021-2027…

BM: Ustekana sobota