Festival zameraný na rozsiahly historický  program, s účasťou početnej rytierskej jazdy zavíta už tento víkend (26.-27.5.) do Holíča.

Nebude chýbať dobová hudba, šermiari, bubeníci, krásne kaukliarky či žongléri, sokoliari, psiari, a aj o novinky z okolitých krajín. Deťom nebudú stačiť úsmevy.

Stredoveké kuchyne, ochutnávky a prezentácia stredovekých plemien zvierat potešia deti aj priaznivcov vidieckeho života.

Na festivale nájdete nielen dobové gastro, predávajúce plnohodnotné občerstvenie s nádychom stredoveku. Ak sa zatúlate do našich dobových táborov, určite neobídete naprázdno. Ku stredovekému životu patrí aj stredoveká kuchyňa, z ktorej vám dobová kuchárka určite dá ochutnať.

Na Rotensteine 2017 bude dobový remeselný jarmok ešte väčší, ako po minulé roky. Pozor, nejdeme do kvantity bez kvality. Výber remesiel a predajcov sme sprísnili a zamerali sme sa na rôznorodosť ponuky. Keďže nechceme, aby ste na našom  trhovisku mali rovnaký pocit ako na ktoromkoľvek jarmoku, každoročne s väčšou a väčšou precíznosťou vyberáme našich remeselníkov.

Rotenstein je poctivý stredoveký festival a my robíme všetko pre to, aby ste si ho užili naplno. Tešíme sa na Vás už 27. a 28. mája na Vodnom zámku v Holíči.


.

BM: Ustekana sobota