V nedeľu (28.5.) vyvrcholila Malacká Saturn Liga. Okrem finále čakalo na hráčov aj vyhodnotenie celej sezóny a odovzdanie ocenení.

Finále sa odohralo v bowlingovom centre BBM Malacky, ktoré si pripravilo pre finalistov a divákov sladké prekvapenie v podobe torty.

Štyria finalisti hrali najprv kvalifikáciu, kedy odohrali jednu hru na každej dráhe. Súčet kvalifikačných hier určil poradie hráčov a nasadenie do finálových KO súbojov. Kvalifikáciu vyhral Ladislav Borek, čim sa stal prvým finalistom. Prvý KO súboj zviedli tretí Miroslav Janeček a štvrtý Pavol Walter. Vyhral Pavol Walter a postúpil do ďalšieho kola , kde ho čakal druhý po kvalifikácii, Radoslav Gulíšek. Napínavý súboj vyhral Radoslav Gulíšek a postúpil do finále, kde sa stretol s Ladislavom Borekom.

Víťazom Malackej Saturn Ligy pre sezonu 2016/17 sa stal Radoslav Gulíšek, pred druhým Ladislavom Borekom , tretí skončil Pavol Walter a štvrtý Miroslav Janeček.

Najlepším hráčom v základnej časti sa stal Ladislav Borek, ktorý si odniesol okrem ceny pre víťaza základnej časti aj ceny za najvyšší náhod a najvyššiu hru.

Vyhodnotená bola aj juniorská liga, kde sa víťazom stal Patrik Walter pred Martinom Hasonom a Simonou Horváthovou.

Všetkým srdečne gratulujeme.

BS


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota