V sobotu (25.6.) sa premiérovo konalo v obci Sobotišti 2. kolo Záhoráckej hasičskej ligy.

Na súťaži bola výborná atmosféra, o ktorú sa postaralo 19 súťažných družstiev a samozrejme fanúšikovia :). Do posledného útoku vyšlo krásne počasie. Ďakujeme organizátorom za pekne pripravenú súťaž, ktorá sa zaobišla bez väčších komplikácií (Okrem koberca, za ktorý sa ospravedlňujeme chlapcom z Prieval :). Dúfame, že koleno bude do ďalšej súťaže v poriadku).

V kategórií žien si 3. miesto odniesli ženy z Podbranča, ktoré svoj pokus ukončili s časom 27,83 s. Druhé miesto si odniesli ženy zo Sobotišťa, ktoré svoj požiarny útok zabehli s časom 26,16 s a prvé miesto si odniesli ženy z Kútov s časom 24,38 s. U mužov si tretie miesto odniesli hasiči zo Sološnice s časom 22,41 s. Druhé miesto putovalo hasičom z Holíča. Požiarny útok zabehli s časom 22,19 s. Výborný čas, 20,13 s,  zabehli muži z Podbranča a tak im právom patrilo 1. miesto. Ženy z Kútov a muži z Podbranča si takisto odniesli aj putovné poháre.

Na súťaži padli aj pekné nástreky. V mužskej kategórii sa oň postaral Dominik Jakubec s časom 18,71 s a v ženskej kategórii Simona Chválová s časom 23,20 s, čo je na 10 litrové terče pekný výkon.

Zatiaľ sme len na začiatku a nič nie je rozhodnuté. Po každom kole sa nám poradie poriadne premiešava.

Lídrom tabuľky v kategórií žien sú ženy zo Štefanova s 28 bodmi, druhé miesto patrí ženám z Kútov, ktoré majú 26 bodov, tretie miesto patrí ženám zo Sološnice s 24 bodmi a štvrté ženám zo Sekúl so súčtom bodov 20.

V mužskej kategórii zatiaľ vedú muži z Kútov s 36 bodmi, Holíč poskočil z 8. miesta na 2. so súčtom bodov 28 a muži zo Sološnice zo 6. miesta na 3. s rovnakým súčtom bodov 28, kde rozhodlo lepšie umiestnenie.

Najbližšie sa stretneme na nočnom 3. kole ZHL 01.07. v Jablonici, so začiatkom súťaže o 22.00 hod. Všetkých vás srdečne pozývame.

POZVÁNKA NA SÚŤAŽ A REZERVÁCIA ŠTARTOVACIEHO PORADIA


.

BM: Ustekana sobota