Už len dva týždne zostávajú do otvorenia brán ďalšieho ročníka najväčšieho česko-slovenského multižánrového open air festivalu Cibula Fest 2017.

Jednou z jeho najväčších hviezd počas 3 festivalových dní od 20. do 22. júla na holíčskom letisku bude legendárna formácia Captain Jack, ktorá v deväťdesiatych rokoch valcovala svetové hitparády a jej hity dodnes nezostarli. Frontman tejto eurodancovej kapely Bruce Lacy prezradil, na čo sa na Slovensku teší najviac.

 

Cibula Fest každoročne privíta viac ako 10-tisíc návštevníkov a v posledných rokoch sa stalo tradíciou, že na ňom okrem českej a slovenskej hudobnej špičky vystúpi aj zahraničný headliner. V minulosti sa tak na letisku v Holíči predstavili napríklad Alphaville, Thomas Anders s Modern Talking Bandom, Bell, Book and Candle, Graham Candy či Scooter. Ani tento rok nebude chýbať zahraničná hviezda a tou je tento rok Captain Jack so svojimi nezabudnuteľnými diskotékovými hitmi. „Cestujem po celom svete a vraciam ľudí späť do deväťdesiatych rokov. Chcem sa poďakovať za pozvanie do Holíča a sme veľmi radi, že môžeme byť súčasťou Cibula Festu 2017,“ povedal Bruce Lacy. Captain Jack sa v júli chystá vydať nový singel In the Army Now, ktorú považujú za najsilnejšiu skladbu, akú kedy urobili. „Je to naozaj úžasná pesnička a určite ju zahráme aj na Cibula Feste v Holíči. Pre túto pieseň pripravujeme aj veľkolepý videoklip,“ pokračuje Lacy, pre ktorého to nebude prvá návšteva Slovenska. Minulý rok vystupoval v Bratislave a v Michalovciach a zrejme tam prišiel na chuť aj slovenskému pivu. „Dajte mi miestne pivo a veľký kurací šalát. Budem spokojný a šťastný po celý zvyšok dňa,“ zažartoval sympatický Bruce.

 

Okrem Captaina Jacka sa fanúšikovia festivalovej zábavy pod holým nebom môžu tešiť aj na desiatky ďalších kapiel a spevákov na štyroch pódiách. Ďalšou zahraničnou kapelou bude melodicmetalová formácia Freedom Call. Českú a slovenskú hudobnú špičku budú zastupovať napríklad Tomáš Klus, Xindl X, Iné Kafe, Polemic, Horkýže Slíže, Walda Gang, Dymytry, DJ EKG, DJ Milan Lieskovský, ale aj čerství držitelia hudobných cien Anděl – speváčka Lenny a kapela Jelen a desiatky ďalších na štyroch pódiách.

 

Vstupenky od 28 eur je možné kúpiť v sieti Eventim.sk a ďalších predajných miestach. Viac info na www.cibulafest.eu

 


.
Toto je čítané

BSK ocení rodáka zo Zohoru, národného umelca Albína Brunovského

Akademický maliar a tvorca poštových známok SR, venujúci sa oceľorytine Martin Činovský,…

BM: Ustekana sobota