Prinášame futbalové výsledky z víkendu. Derby zápas Veľké Leváre – Závod.

Mladší žiaci: Nemšová – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 4:4
Prvý bod našich v súťaži, verím že chlapcov povzbudí.

Starší žiaci: Nemšová – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 1:3
Po celý zápas sme boli lepší a zaslúžene sme vyhrali.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Smolenice 5:0
Vysoké víťazstvo našich. Chlapci nenechali nič na náhodu a zaslúžene vyhrali. Strelecky sa blysol Tomáš Bolf, jeden gól pridal Juraj Hladík.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Jacovce 4:1
Jacovce prišli s obrannou taktikou, ktorá im v prvej polke vychádzala. Vedenia sme sa ujali v 10. minúte keď po zbytočnom faule premenil penaltu Marek Emrich. Hostia jedinou strelou na našu bránu v 30.minúte vyrovnali. Druhú polku sme začali lepšie my a úvodný gól v našom drese si pripísal Ivo Čermák. Prehru hostí spečatil Jaro Bolf a Jožko Stupavský.
Zostava našich:
Kubica, Kothaj, Ježek, Vrábel, Stupavský, Hrica, Bolf Denis, Emrich, Šúrek, Jaro Bolf, Kudlička, striedali: Čermák, Modrovič, Filip Saaly

Program
Žiaci v stredu dohrávajú zápas v Nových Zámkoch, v nedeľu o 10.00 hostia Považskú Bystricu
Dorast v sobotu o 11.00 hrá v Kútoch,
Muži v nedeľu o 15.30 hrajú v Kútoch

Komentár pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Dorast: Koválov – FC Sekule 1:0
Zápas sa prelínal z jednej strany na druhú. V 28 min. sa domáci ujali vedenia po našej chybe v obrane..Nejako nám to nejde v tejto sezóne za sedem stretnutí sme ešte nahrali v plnej zostave,a tak dúfam že sa nám to podarí prelomiť v nedeľu na domácom ihrisku proti Brodskému začiatok stretnutia je o 13 hodine. Dúfam že už budeme v dobrej zostave a predvedeme dobrý výkon a konečne zvíťazíme.Ale aj tak chcem chlapcom poďakovať za dobrý výkon.
Komentár pripravil Martin Májovský vedúci dorastu.

Muži: Koválov – FC Sekule 3:1
Komentár pripravujeme.

Starší žiaci: Kúty – Nové Mesto n/V 6:0 (2:0)
góly: T.Polák 4, S.Flamík, P.Létal
Zostava: D.Dermek, T.Hepal, P.Létal, M.Zemánek, M.Sálus, T.Bílek, A.Šimek, T.Polák, T.Balga, K.Valachovič, S.Flamík, striedali: D.Valachovič, M.Klíma

Proti tretiemu mužstvu tabuľky sme začali so zabezpečenou obranou, keď sme čakali nátlakovú hru hostí. Úvodné šance hostí sme dokázali so šťastím odvrátiť. Naša hra bola zameraná na rýchle protiútoky, no tieto sme nedokázali zo začiatku premieňať. V závere prvého polčasu sa nám konečne podarilo skórovať Polákom po samostatnej akcii a hneď na to zvýšil z pokutového kopu na 2:0. V druhom polčase sme súpera zaskočili dvomi rýchlymi gólmi: najprv unikol Polák a potom po druhej jedenástke skóroval Flamík. Naše skóre sme si v závere vylepšili gólmi Létala a Poláka. Nebyť našej zbrklosti pri zakončovaní šancí, výsledok zápasu sa mohol skončiť dvojciferným výsledkom.
Komentár pripravil Vladimír Palkovič.

Mladší žiaci: Kúty – Nové Mesto n/V 6:0 (2:0)

Prípravka: Štefanov – Kúty 1:3
goly: Mráz 2, Daniel

Dorast: Radošovce – Kúty 1:0 (0:0)
Vyrovnaný zápas s minimalným počtom šancí rozhodli domaci v samom závere, kde po vymyslenom priamom kope vypadla lopta brankarovi z ruk a domáci utočnik skoroval . V tomto zápase sme si prehrať nezaslúžili, v oslabenej zostave bez dvoch klúčových hráčov by bola remíza spravodlivejšia.
Komentár pripravil Jozef Fekete.

Muži: Veľké Kostoľany – Kúty “A” 6:0 (4:0)

Muži: Sobotište – Kúty “B” 2:3 (0:2)
góly: Emil Vávra 2, Michal Stupavský;
Od začiatku sme diktovali tempo zápasu a hneď sme sa ujali vedenia na 0:1 (Vávra). Po strelenom góle sme sa uspokojili a prispôsobili sme tempo zápasu súperovi. Do konca prvého polčasu sme sa dostali do viacerých šancí, no len jednu z nich sme premenili (Stupavský). Polčas 0:2. Do druhej polovice sme opäť nastúpili s cieľom zvýšiť náskok čo sa nám i podarilo. Cca v 15. minúte po prieniku M. Stupavského do pokutového územia, bol stiahnutý k zemi a kopali sme pokutový kop (Vávra) 0:3. Pravdepodobne si hráči mysleli, že už vyhráme a pristúpili k posledným 20-tich minútam ležérne. Súper to patrične využil. Po chybe v zadných radách a chybnej rozohrávky sme 20 minút do konca zápasu dostali gól na 1:3. Hostia zacítili šancu a o ďalších 5 minút znížili na 2:3. Výsledok sme udržali. No opäť sme skoro doplatili na nevyužite šancí, čo by nás stálo stratu minimálne 2 bodov.
Komentár pripravil tréner Peter Procházka.

Muži: Veľké Leváre – Závod 3:2 (2:2)
Góly Závod: Drahoš, Blecha M.
Zostava Závod: Babirát – Blecha M., Košický, Kováč, Chvátal L. – Procháska Jozef, Procháska Ján, Uhrinec (Krajčír), Blecha R., Drahoš – Šíp (Andrla R.) Do hry nezasiahli: Vašek, Brunclík, Brenkus, Kuník, Andrla L.

V prvom polčase sa hral len priemerný futbal. Hneď v 6. minúte sa osvedčilo pravidlo “nedáš – dostaneš”. Najskôr po peknej akcií Šíp trafil len tyč domácej brány, s protiútoku sa domáci nemýlili a vyhrávali 1:0. Ďaľšiu tutovku domácich chytil Babirát. Potom domáci trafili brvno Babirátovej brány. O vyrovnanie sa postaral Drahoš, keď sa vo veľkom vápne zbavil obráncu a strelou vyrovnal na 1:1. O pár minút neskôr vyslal na domácu bránu nechytateľnú strelu Blecha M. a viedli sme 1:2. Domáci vyrovnali únikom po pravej strane. Ku koncu polčasu sme mohli misky váh nakloniť na svoju stranu ale šance v malom vápne zostali nevyužité. V druhom polčase hra upadla do podpriemeru. V 65. minúte odpískal rozhodca diskutabilnú penaltu a domáci viedli 3:2. Nám sa vyrovnať už nepodarilo, a tak sme utŕžili prvú prehru v novom ročníku. Stretnutie sledovalo vyše 500 divákov.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.

BM: Ustekana sobota