FK a Obec Smrdáky usporiadali na tamojšom futbalovom štadióne tradičný, už 21. ročník miestneho futbalového turnaja troch generácií.

Hore zľava: Ľubomír Vričan, Rastislav Škojec ml., Peter Denkóci, Patrik Pavúček, Patrik Smoleňák, Viktor Skala, Peter Štefka.
Dole zľava: Tomáš Vričan, Juraj Balga, Juraj Pagáč, Dominik Selecký, Filip Pagáč.

Žreb bol neúprosný, keď Najstaršej generácii (33 rokov a starší) prisúdil úvodné dva zápasy, čo sa prejavilo najmä na skóre druhého zápasu, keď Stredná generácia (23 – 32 rokov) hrala druhý zápas po sebe a takisto v druhom polčase už im odchádzali sily.

Najmladšia generácia (15 – 22 rokov) tak po víťazstvách v rokoch 2015 a 2016 spečatila v tomto roku svoj zlatý hetrik. Najlepším strelcom turnaja sa stal Filip Pagáč z mužstva Najmladšej generácie.

 

VÝSLEDKY
Najstaršia generácia – Najmladšia generácia 2:3
Najstaršia generácia – Stredná generácia 4:10
Najmladšia generácia – Stredná generácia 7:3

  

Po týždni sa v Smrdákoch hral ďalší turnaj, 2. ročník Memoriálu Jána Horvátha, bývalého funkcionára FK Smrdáky.

Z pôvodného kvarteta sa odhlásil Koválov a tak Smrdáky, Rohov a Rovensko hrali každý s každým.

 

VÝSLEDKY
FK Smrdáky – OŠK Rohov 2:1 (0:1)
Góly: F. Pagáč, I. Koníček – I. Ravas.
Rohov bol miernym favoritom úvodného zápasu turnaja, čo v prvom polčase potvrdil aj vedúcim gólom Ivana Ravasa. Domáci však po prestávke pridali a gólmi Filipa Pagáča a Ivana Koníčka otočili skóre vo svoj prospech.

 

TJ Rovensko – OŠK Rohov 3:5 (1:4)
Góly: M. Jamriška 2, V. Krátky – I. Ravas, R. Velický, M. Praskač, M. Blanárik, M. Ostrý.
Ešte rozbehnutý Rohov dal tri rýchle góly na 0:3. Po góle Vila Krátkeho na 1:3 pridal Rohov tesne pred prestávkou štvrtý gól. V druhom polčase už hráčov Rohova rýchlejšie opúšťali sily, no Rovensko dokázalo už iba skorigovať na konečných 3:5.

 

FK Smrdáky – TJ Rovensko 6:0 (2:0)
Góly: D. Štefanka 3, V. Bôžik 2, P. Pavúček.
Domácim stačila k prvenstvu na turnaji aj remíza, no Rovensko hralo druhý zápas po sebe a po prestávke sa na jeho hráčoch začala prejavovať únava, navyše dohrávali v desiatich. Smrdáky tak pohodlne vysoko vyhrali a stali sa víťazmi turnaja.

 


.
Toto je čítané

Hokejbal: Skalica postúpila do semifinále play-off

V hokejbalovej extralige bol po dvoch zápasoch na Záhorí stav štvrťfinálovej série…

BM: Ustekana sobota