V Kútoch vzniká nové občianske združenie, ktorého cieľom je rozvoj kultúrno-spoločenských, športových a sociálných aktivít v obci, rozvoj životného prostredia, ochrana prírody a podobne. #naťaťo sa prezentuje ako partia mladých, vždy dobre naladených chalanov, z ktorých každý dokáže niečo, no spolu zvládnu všetko.

“Pozývame vás na prvú NOČNÚ JAZDU obcou Kúty, ktorej hlavnou myšlienkou je zvýšiť povedomie o bezmotorových dopravných prostriedkoch na cestách, no tiež spolu zažiť príjemné chvíle!” hovorí pre Záhorí.sk Juraj Valachovič – jeden zo zakladateľov občianskeho združenia NaŤaťo.

Nočná jazda štartuje pred Obecným úradom v Kútoch, trasa je dlhá niečo vyše 5,5 km. “Trasu sme zvolili tak, aby ju na korčuliach, kolobežkách, skateboardoch či bicykloch zvládli aj deti alebo seniori,” dodáva Juraj.

K účastníkom prvej Nočnej jazdy sa môžete pripojiť v piatok (18.8.) o 20:00 pred Obecným úradom v Kútoch. Stačí ak prídete s akýmkoľvek bezmotorovým prostriedkom a potrebnými bezpečnostnými prvkami.

Viac info sa dozviete v evente na Facebooku.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota