Prírodná kozmetika v súčasnosti zažíva obrovský boom. Pri výbere produktov dennej spotreby sú zákazníci zvedaví na zloženie a ich pôvod, kvalita sa dostáva do vedenia pred cenu a obzvlášť pozitívne dokážu zákazníci oceniť nové kvalitné produkty vyrobené u nás na Slovensku.

 

Milovníci zdravia a krásy si teraz môžu prísť na svoje aj na Záhorí. V Malackách bola toto leto spustená výroba a predaj prírodnej kozmetiky Ťuli a Ťuli, ktorú si zároveň môžete prísť ovoňať a vyskúšať do novozriadenej vzorkovne na Pezinskej ulici.

 

 

Prírodná kozmetika Ťuli a Ťuli sa vyrába ručne v rodinnom kruhu od roku 2015 a za týmto voňavým nápadom stojí mamička Lenka Špaldová, ktorá vrámci liečby svojho syna zozbierala tradičné receptúry vychádzajúce z čisto prírodných surovín a vyvinula ich do súčasnej podoby. Vďaka starostlivému výberu ingrediencií a postupov dnes pod značkou Ťuli a Ťuli nájdete kompletnú zbierku 33 produktov poskytujúcich starostlivosť o celé telo.

 

Šampóny a sprchové gély Ťuli a Ťuli majú vynikajúcu penivosť aj napriek tomu, že v nich nenájdete sulfáty, ani iné syntetické surfaktanty. Parfémy v tejto kozmetike kompletne nahradili prírodné éterické oleje, čím ju okrem vitamínov a minerálov obohatili aj o ďalšie priaznivé účinky. Pestrý výber prípravkov pre starostlivosť o telo a pleť tvoria produkty vyrobené z najkvalitnejších rastlinných olejov, ako napr. kokosový olej, argánový olej, avokádový olej, olivový olej, mandľové maslo, kakaové maslo a pod.

 

 

Samostatnú kategóriu tvoria produkty s roztomilým názvom Matej Bublinka, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre mamičky a ich najmenšie ratolesti. Nájdete tu predovšetkým produkty pre starostlivosť o detskú pokožku, olej proti vzniku strií, či balzam na bradavky pre kojace ženy. Produkty pre deti boli testované a certifikované v jednom z najprestížnejších nezávislých laboratórií, Eurofins EVIC France v Bordeaux.

 

 

Pokiaľ ste doteraz hľadali slovenskú kozmetiku, ktorá Vás očistí, osvieži a dodá Vášmu telu prírodnú výživu bez použitia syntetických látok, nájdete ju na eshope www.tuliatuli.sk, alebo navštívte v pracovných hodinách spomínanú vzorkovňu na Pezinskej 7 v Malackách.

 

Otváracie hodiny:
Pondelok-Piatok 9:00-12:00 13:00-17:00


.

BM: Ustekana sobota