Divadlo ŠÁCHOR pozýva na druhý ročník festivalu ochotníckych divadiel TRAKTÉR 2017, ktorý sa uskutoční od 4.do 12.11. v Kultúrnom dome Zohor.

 

 

Začíname v sobotu 4.11. o 19:00 hrou Hřbitovní aktovky (DS Svätopluk z Hodonína) a pokračujeme v nedeľu 5.11. o 14:00 bábkovým predstavením pre deti aj dospelých Janíček Okusánek nenásytný od Záhoráckého divadla zo Senice. Táto inscenácia získala zlatú medailu Jána Palárika.

 

Prvý festivalový víkend zakončí komédia Na letním bytě od Divadelního spolku bratří Mrštíků z Boleradic, ktorý tento rok oslavuje 120. výročie uvedenia prvej divadelnej hry.

 

Druhý víkend otvorí uz v piatok 10.11. o 9:00 školské predstavenie Čarovný bubínek od DS Svätopluk. Večer sa predstaví súbor Naše divadlo z Ivanky pri Dunaji hrou Opona hore.

 

Sobotňajší večer bude patriť hre Poslední doutník fínskeho dramatika Bengta Ahlforsa v podaní divadelníkov z Hodonína. Festival uzavrieme v nedeľu hrou Junyor alebo podobenstvá v praxi, s ktorou sa predstaví Divadlo Christoffer pôsobiace pri Univerzitnom pastoračnom centre v Bratislave.

 

Ďalej: Viac info o festivale TRAKTÉR

 

Festival z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, ktorý je hlavným partnerom podujatia. Za podporu ďakujeme obci Zohor a Nadácia SPP


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota