Futbalový klub FK Senica sa rozhodol na zápas 17. kola Fortuna ligy proti Tatranu Prešov nevyberať vstupné. Diváci budú mať vstup na štadión zadarmo. V prípade, že budú chcieť podporiť klub, budú môcť prispieť dobrovoľným vstupným pred alebo po zápase.

 

 

„Myslím si, že treba takéto kroky k ľuďom spraviť. Samozrejme očakávame, že príde viac divákov, ktorí budú chcieť “využiť“ túto možnosť. Čo mám odozvy z okolia, je na tento krok pozitívny ohlas. Dúfam, že sa to prejaví aj na návšteve. Po posledných výsledkoch je cítiť, že ľudia už majú záujem o futbalovú Senicu. Sú zvedaví, či je to naozaj trvalejší nárast formy. My to proti Prešovu musíme potvrdiť, aj keď to nebude jednoduché,“ poznamenal ku krokom vedenia tréner mužstva Ladislav Hudec.

 

Smerom k fanúšikom skúsený kormidelník dodal: „Príďte v čo najväčšom počte a ja vám za mužstvo sľubujem, že urobíme všetko preto, aby ste boli po zápase spokojní.“

 

Oliver Podhorin k bezplatnému vstupu na zápas poznamenal: „Je lepšie keď sa hrá pred plnými ako pred prázdnymi tribúnami. Pozývam fanúšikov do hľadiska na zápas a verím, že ich potešíme dobrým výsledkom aj výkonom.“

 

„Je to dobrý krok, keďže chceme dostať fanúšikov do hľadiska. Vedenie sa o priazeň fanúšikov uchádza takýmto krokom a my sa o ich spokojnosť pokúsime pričiniť výkonom na ihrisku. Verím, že po zápase budeme my aj oni spokojní,“ doplnil s piatimi gólmi najlepší strelec Senice v prebiehajúcej sezóne.

 

Záhorácky klub pripravil pre deti v sektore Futbalmánie deky, podsedáky a na zahriatie aj teplý čaj.

 

Zápas sa hrá v sobotu 25. novembra o 14:00.


.
Toto je čítané

Futbal: Skalica vyhrala tretí zápas v rade

Futbalisti MFK Skalica zvíťazili na ihrisku MFK Zemplín Michalovce 3:1 v sobotňajšom…

BM: Ustekana sobota