Dychová hudba  Boršičanka Antonína Koníčka – jedna z najznámejších a najpopulárnejších kapiel v Čechách zavíta v nedeľu (10.12.) a v utorok (12.12.) na Záhorie.

 

Kapela nadchne každého milovníka dychovky hlavne vysokou umeleckou  úrovňou všetkých členov súboru a ďalej veľmi rozsiahlym, rozmanitým, ale aj náročným repertoárom.

 


nedeľa (10.12.) Kostol v Moravskom Svätom Jáne | 15:00
utorok (12.12.) Kulturní domeček Malacky | 18:30


Táto vynikajúca kapela vznikla v roku 2001 a jej zakladateľom a kapelníkom je Antonín Koníček. Ten je známy priaznivcom dychovky nielen ako zakladateľ a dlhoročný kapelník Vlčnovjanky, ale aj ako trubkár, hudobný skladateľ a majiteľ hudobného vydavateľstva Akon, ktoré vydáva MC a CD hlavne s dychovkami. Boršičanka AK za túto krátku dobu svojej existencie už absolvovala stovky rôznych vystúpení, nielen doma , ale aj v zahraničí – napr. Rakúsko, Nemecko, Švajčiarsko, Holandsko, Francúzsko, Lichtenštajnsko a pod. Vystupovala tiež v niekoľkých reláciách ČT a možno ju veľmi často počuť aj na vlnách Slovenského rozhlasu. Od svojho vzniku natočila  už 6 samostatných CD-dosiek a na niekoľkých ďalších spoluúčinkuje.

Macek Knihy.Zahori

 

 

Vstupenky na predstavenie v Malackách si je možné zakúpiť v pokladni Kina alebo na www.mckmalacky.sk.


.
Toto je čítané

Čo prináša 16. číslo Záhoráka

16. číslo najčítanejšieho regionálneho týždenníka opäť prináša udalosti zo Záhoria, ktoré stoja…

BM: Ustekana sobota