Najstarší vianočný  benefičný koncert na Slovensku, ktorý zviditeľňuje problematiku detí bez rodičov Úsmev ako dar, oslavuje tento rok svoje 35. výročie.

 

 

 

Takmer 1000 detí z detských domovov z celého Slovenska opäť malo možnosť zažiť večer plný energie, radosti, stretnutí, hudby, slov a predovšetkým úsmevu. Na štvrtok 7. decembra sa tešili i deti z Detského domova v Holíči. Šťastie v očiach a dobrú náladu si po príchode do Bratislavy všimli aj poniektorí interpreti, s ktorými mali deti možnosť sa stretnúť a odfotiť.

 

Opäť pripravený skvelý program, zakladajúci členovia, vynikajúci speváci, príjemní moderátori, ale i domováci. Ideálna kombinácia, ktorú budú mať možnosť vidieť aj všetci diváci RTVS na Štedrý deň. Hlavná myšlienka koncertu, aby každé dieťa malo svoju rodinu, sa aj tento rok napĺňa vďaka ľuďom, ktorí sú súčasťou projektu Úsmev ako dar, ale i všetkým kamarátom, priateľom, dobrovoľníkom. Milí ľudia, čo máte spolu s nami na tvári úsmev, ďakujeme. Ďakujeme, že nezabúdate už 35 rokov na to, že úsmev je dar.

Vratko Studenič


.
Toto je čítané

Na brehu Moravy pri Malých Levároch vracajú život mokradiam

Zintenzívnením poľnohospodárskej činnosti a nadmerným obhospodarovaním krajiny najmä po 2. svetovej vojne,…

BM: Ustekana sobota