V nedeľu (7.1.) sa uskutočnil 5. ročník Trojkráľového turnaja organizovaného Bowlingovým klubom SATURN MALACKY. Súťaž sa opäť uskutočnila v BBM Malacky.

 

 

Súťažilo sa o pohárové ocenenia, ktoré boli udelené až po 6. miesto. Turnaj bol vypísaný pre jednotlivcov. V úvodnej kvalifikácii si zmeralo sily dvadsať štartujúcich, pričom do semifinále postupovalo dvanásť najlepších. Kvalifikácia, hraná na 4 hry, mala vysokú úroveň. Prvá šesťka v kvalifikácii, totiž dosiahla na priemer nad 200 bodov!
 

Zo semifinále potom postupovalo 5 najlepších hráčov, do záverečného finálového kroku. Do finále nastupovali hráči postupne od piateho miesta, pričom odohrali jednu hru a víťaz postúpil ďalej. Takže víťaz semifinále – Erik Tesár, nastúpil v súboji priamo o zlato až v poslednom dueli. Pódiové umiestnenie nakoniec získali domáci hráči z prvoligového družstva MAKI v tomto poradí : 1. Erik Tesár, 2.Roman Ondrovič, 3.Miroslav Janeček st.

Ohodnotený bol i víťaz kvalifikácie, ako i najlepší náhod. Obe tieto ocenenia získal pre seba Dávid Hoppan. Ďakujeme za účasť všetkým zúčastnením hráčom a víťazom gratulujeme.

MJ


.
Toto je čítané

Hádzaná: Záhoráci body z Topoľčian nepriviezli

Záhoráci dokázali zmazať sedemgólové manko v Topoľčanoch, ale nezvládli záver zápasu a nakoniec body…

BM: Ustekana sobota