Slovenská electro-rocková formácia z Gbelov aktuálne vydala nový album s názvom TANEC V OHNI. A prichystali naozaj veľký program.

 

 

V piatok (26. januára) malé mestečko Gbely ožije rockovou atmosférou. O 19:00 sa otvorí vstup do miestneho domu kultúry a pre fanúšikov kapela pripravila naozaj zaujímavý program. Ako prvý sa predstavia mladí chalani zo skupiny Cherry Street, ktorí vystupovali napríklad ako hosť na turné kapely INE KAFE. Po nich na pódium príde v plnej zostave kapela SMOLA A HRUŠKY. Tí sa zároveň podujali aj na to stať sa krstnými rodičmi tohto albumu.
Po 22:00 už na stage prichádzajú Sanchez Amsterdam, ktorý okrem nových vecí budú hrať aj piesne z prvého albumu Nezastavíš  (Uletení Anjeli, Seriál) či singel Aneta.
 

 

“Pripravili sme naozaj zaujímavú show, nad ktorou sedíme už niekoľko týždňov. Okrem skvelého zvuku a svetelného parku bolo aj našou podmienkou rôzne prekvapenia počas koncertu, ktoré naši fanúšikovia uvidia až priamo na akcii. Viac už prezrádzať nebudeme” , hovorí s úsmevom gitarista skupiny Braňo.

 

Ďalej: Potvrď účasť na koncerte

 

Na akcii kapela predstavuje okrem nového albumu a vizuálu aj nový merch, ktorí si fanúšikovia budú môcť kúpiť priamo na mieste.


.
Toto je čítané

Bezplatné právne poradenstvo bude opäť aj v Malackách

Slovenská advokátska komora pri príležitosti Dňa advokácie pripravuje bezplatné právne poradenstvo pre…

BM: Ustekana sobota