Prinášame futbalové výsledky z víkendu v skratke. Komentáre a kompletné výsledky uverejníme postupne v pondelok doobeda.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Bánovce Nad Bebravou 0:4
Veľmi dobrý výkon našich, ktorí sa zlepšujú od zápasu k zápasu, škoda len nepremenených šancí. Rozhodnutie padlo až v závere.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Bánovce nad Bebravou 1:1
Ujali sme sa veľmi rýchlo vedenia gólom O. Nemca. Mali sme aj ďalšie príležitosti, ale gól sme už nedali. Hostia vyrovnali tesne pred koncom, remíza bola spravodlivá.

Dorast: Hlboké – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 2:1
Nedokázali sme premeniť ani tie najvyloženejšie šance a tak trest prišiel v podobe víťazného gólu domácich.

Muži: Hlohovec – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 3:1
Vedenia sme sa ujali už v 5. minúte peknou strelou Iva Čermáka. Domáci potom vytiahli arzenál surových zákrokov čo im rozhodca toleroval. V 33. minúte po spornom postavení mimo hru vyrovnali. V druhej polke išiel pod sprchy Stupavský po stiahnutí súpera za dres atak domáci zvýšené úsilie korunovali gólom v 75. minúte. V nastavenom čase sa po hrubom faule dostali k lopte a stanovili výsledok.

Program
Žiaci cestujú do Šale v nedeľu
Dorast v nedeľu hostí Šaštín o 12.00
Muži v nedeľu hostia Krakovany o 14.30

Komentár pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Dorast: FC Sekule – Šajdíkové Humence 3:1
Po období, keď sme v mužstve bojovali s chorobami,  absenciami na tréningoch, sme v nedeľu nastúpili v plnej sile. Na ihrisku to bolo hneď vidieť. Naše prihrávky mali dokonca aj oči, a tak to nemohlo skončiť inak ako výhrou. Chalani dúfam, že sa nám začalo blýskať na lepšie časy a častejšie budeme mať takéto nedele. Ďakujem Vám pekný výkon Vedúci mužstva Martin Májovský.

Muži: FC Sekule – Šajdíkové Humence 3:0 (3:0)
g. Sekúl: Hujsa (2), Markovič

Fotené mobilom – Reportém aj Vy

Tešiť nás môže len víťazstvo, pretože herne to z našej strany žiadna sláva nebola. Ešte prvý polčas daj daj, dali sme tri góly a mali aj ďalšie šance, na druhej strane ale treba priznať, že nás pri 3 dobrých súperových akciách zachránil brankár Milan Koch… Po zmene strán sme nehrali absolútne nič, namiesto toho, aby sme si v kľude zahrali futbal a prijateľnému súperovi strelili nejaký ďalší gólik, sme začali lopty nakopávať, čo neprinieslo absolútne žiadne ovocie. Prihrať sme si prakticky dokázali možno 2 krát za celý druhý polčas… Skrátka hrôza, lepší super by nás pekne vytrestal.
Teraz v stredu (o 16h)  hráme odložený zápas v Jablonici, uvidíme, či niečo dokážeme…

Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán.

Prípravka: Kúty – Senica “b” 7:0
g.: Kuník Fabián ,Lovecký Denis,Marek Fabián 2, Mucha Sebastián 2,Mráz Martin
Aj ked sme mali z hostí obavy,zápas sme zvládli bez ťažkostí a vylepšili sme si skore.Len ma mrzí predvedená hra,lebo sme schopní hrať aj lepší futbal.Posledné tri zápasy ukážu ako na tom sme lebo nás čakajú kvalitní súperi,ale verím že v týchto náročných zápasoch sa odzrkadlí naša tvrdá práca.
Komentár pripravil tréner Martin Trubiroha.

Mladší žiaci: Brezová – Kúty 0:1

Starší žiaci: Brezová – Kúty 4:3
g. Kúty: Patrik Létal, Tomáš Balga, Mário Klíma
Už v desiatej sekunde zápasu  sme  sa  ujali  vedenia  gólom  P.  Létala, no hneď po rozohraní sa súperovi  podarilo vyrovnať. V ďalších desiatich minútach nám súper vsietil ďalšie  dva  góly  po  individuálnych  chybách  jednotlivých  hráčov  nášho mužstva.  Celý  prvý  polčas  sme  sa  trápili,  nedokázali sme si prihrať, vytvoriť súvislú akciu, chýbalo nám futbalové myslenie. V druhom polčase sa hra  nášho  mužstva  zlepšila ale na vyrovnanie to nestačilo. Myslím si, že
súpera sme absolútne podcenili a po taktickej stránke sme úplne prepadli.
Komentár pripravil tréner Vladimír Palkovič.

Dorast: Kúty – Gbely 0:0

Muži: Kúty “A” – Borský Mikuláš 4:1
g. Kúty: Andrej Smolinský, Tomáš Dominik, Vladimír Hyránek, Michal Valla

Muži: Kúty “B” – Brodské “B” 2:3
góly Kúty:  Emil Vávra, Milan Puškáč

Muži: Závod – Jakubov 0:1 (0:0)
Zostava Závod: Babirát (Vašek) – Uhrinec, Košický, Kováč, Blecha M. – Andrla, Procháska Ján, Žák, Chvátal M. (Kuník) – Procháska Jozef, Šíp (Krajčír)

Hodový zápas priniesol veľkú smolu pre nás. Hostia vyťažili z minima – maximum. My sme nevedeli premeniť ani tie najvyloženejšie gólové príležitosti. Skoro celý zápas sa hralo na polovici Jakubova. Hostí sme hneď od úvodu pritlačili. Postupne prichádzali šance, ktoré zostali nevyužíté. Totovky Šípa, Andrlu a Prochásku Jozefa sme nepremenili.
Ďaľšie dve brvná trafil Šíp.
Druhý polčas sme opäť nepremenili najvyloženejšie šance – Andrla, Krajčír, Procháska Jozef, Procháska Ján. Trest prišiel v 81 minúte, keď zo štandartnej situácie hostia dopravili loptu do Vašekovej brány. Do konca zápasu sa nám streliť gól nepodarilo a tak sme utržili nešťastnú domácu prehru s posledným Jakubovom.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.

BM: Ustekana sobota