DONSKÍ KOZÁCI  – sólisti Donského kozáckeho chóru VOLNIJ DON sa predstavia 13. marca v Malackách.

 

 

Piesne kozákov to sú melódie a slová zo života kozáckych rodín pri práci, v bojovom nasadení, pri zábave, pri oddychu, pri pití vodky či laškovaní s mladými kozáčkami. Piesne veselé, roztopašné, zádumčivé, ale hlavne svojské a typické pre kozácku dušu. Piesne dravé a pokojné ako neviazaná rieka DON – srdce, telo a duša kozákov.
S bajanom, balalajkou, perkusiami, nezameniteľnými vokálmi a autentickými piesňami počas svojich vystúpení roztancovali európske festivaly, kozáckymi dumkami vohnali slzy do očí, špecifickým ruským humorom pobavili, ale hlavne vniesli pozitívnu energiu a radosť.

Práve preto zavítajú opäť na Slovensko z rodného Rostova na Done sólisti Donského kozáckeho chóru Grigorij Polovinka, Alexander Džalašov, Jevgenij Kulabuchov, Aljona Nikuličeva a Polina Dolgopjatova so svojou formáciou VOLNIJ DON.

S programom  PIESNE DONSKÝCH KOZÁKOV, ktorý  je zostavený zo známych kozáckych, ruských a ukrajinských piesní, sa VOLNIJ DON predstaví 13. marca  o 18.00 hod v Kultúrním domečku ( kine ) v Malackách. Koncert sa koná v rámci Balalajka Tour 2018.

Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji na stránke alebo v pokladni kina 1 hodinu pred každým predstavením (filmovým, divadelným, koncertom).


.
Toto je čítané

V Kútoch sa zrazil 69-ročný cyklista s autobusom

Zranenia, ktoré si vyžiadali vrtuľníkový prevoz do bratislavskej nemocnice utrpel v utorok…

BM: Ustekana sobota