Ak hľadáte obchod, v ktorom nakúpite nielen bežné potraviny, ale aj zdravý sortiment, navštívte nový KRAJ. Pod jednou strechou spája bežné potraviny, zdravé produkty, aj výrobky od regionálnych dodávateľov. Pilotná prevádzka v Devínskej Novej Vsi otvorila svoje brány pre zákazníkov 2. marca.

 

 

Všetko pod jednou strechou

KRAJ poskytuje pod jednou strechou všetko, čo hľadáte. Urobíte tu nielen klasický rodinný nákup za rozumné ceny, ale nakúpite aj produkty od regionálnych výrobcov zo Slovenska, ktoré v sebe spájajú kvalitu a dôveryhodný pôvod. Keďže patria domáce potraviny aktuálne k najžiadanejším, majú v KRAJ-i výrazné zastúpenie. V ponuke je až 675 rôznych výrobkov od lokálnych dodávateľov. Nájdete tu napríklad koláče zo známej bratislavskej cukrárne Fertucha, domáce džemy Votabo, tradičné výrobky z mäsiarstva Bognár a mnoho ďalších regionálnych produktov.

 

 

Dôležitým trendom v stravovaní modernej rodiny je dnes zdravý životný štýl, ktorého neoddeliteľnou súčasťou je vyvážená strava. Zdravé výrobky majú v KRAJ-i veľmi silné zastúpenie. Portfólio KRAJ-u totiž tvorí najširší výber špeciálneho − bio, dia, vegetariánskeho, vegánskeho i eko-sortimentu, ako aj tovar pre ľudí s potravinovou intoleranciou, keďže ich počet z roka na rok rastie. Zákazníci tu nájdu produkty bez lepku či laktózy za dostupné ceny.

 

 

Pilotná predajňa v Devínskej novej Vsi

Spoločnosť Terno otvorila prvú prevádzku KRAJ v Devínskej Novej Vsi. Pri budove je k dispozícii parkovisko s kapacitou 80 miest, vrátane troch parkovacích miest vyhradených pre zdravotne ťažko postihnutých. Predajňa KRAJ v Devínskej Novej Vsi je otvorená denne od 6:30 do 22:00, v nedeľu do 21:00.

 

 

Pribudnú aj nové predajne KRAJ

Terno plánuje nový koncept počas tohto roka rozšíriť v rámci Bratislavy, ale aj mimo nej. Už o pár týždňov môžu zákazníci navštíviť druhú predajňu KRAJ supermarketového formátu v novej Petržalskej tržnici na Bratskej ulici. Následne sa Terno pustí do vytvorenia pilotnej malometrážnej prevádzky KRAJ na Trnavskom mýte. Prvú predajňu mimo Bratislavy plánuje Terno otvoriť v Nitre.

 

 

 


.
Toto je čítané

Poľnohospodárov na Záhorí trápia časté a prudké zmeny počasia

Tohtoročná zima bola veľmi krátka a mierna. Počas nej nestihla vymrznúť pôda a vymrieť…

BM: Ustekana sobota