Senica znova ožije 17. a 18. augusta multižánrovým hudobným festivalom Holidayland, ktorý sa uskutoční tak ako minulý rok na Senickom letisku.

 

 

Po prvom úspešnom ročníku sa organizátori rozhodli zrealizovať ďalší, ktorý bude trvať 2 dni. Pre návštevníkov festivalu majú organizátori pripravenú zvláštnu pozornosť, a tou je stanové mestečko úplne zdarma! Vstupenky na festival začínajú na sume 9,99 € na dva dni, čo je zrejme v pomere cena kvalita v porovnaní s inými festivalmi najlepšia cena za dvojdňový festival na Slovensku.

 

Pozrite si pozvánku na Holidayland 2018 od DJ EKG

 

Okrem DJ EKG sa na festivale predstavia hostia ako Medial Banana, Voxel, Dave Brannigan, The Paranoid, Puding pani Elvisovej, Chris Uboh, Smola a Hrušky, Majself, Eusebio, Rida Radar, Kevin Etheridge, Parrots of Madness, Rocksberry, Anet Te, Wolty 123, Andrea Turčina, Norbert Daniš, Jaroslav Remenar´s Crew, Hely, Tusté Baletky, Peter Juhás, Lea Daniš a ďalší…

 

Predpredaj vstupeniek bol spustený za cenu 9,99€. Cena sa bude každým mesiacom zvyšovať a počet lístkov priamo na mieste bude limitovaný iba na 100 ks. Lístky kúpite v sieti Ticketportal.


.
Toto je čítané

Seničania podpisujú petíciu proti prevádzke na spracovanie plastového odpadu

Petíciu proti podnikateľskému zámeru spoločnosti SETECO, s. r. o. vybudovať v Senici…

BM: Ustekana sobota