V sobotu (21.4.) sa po dlhšej dobe uskutočnil turnaj v elektronických šípkach “Master Bratislava a okolie” ktorý sa započítava do rebríčka Slovenskej Šípkovej federácie, po prvýkrát v Bowling Bare Malacky.

 

Aj napriek peknému počasiu si 34 hráčov našlo k nám cestu. Pri príjemnom domácom občerstvení a dobrom guláši strávili hráči peknú sobotu v krásnych priestoroch pri peknom turnaji ktorý mal aj svoje napínavé chvíle.

 

V hlavnom turnaji sa podarilo vyhrať Ľubošovi Pivarčovi (Bratislavská liga družstiev ďalej len “BLD”-DC RAČA) na druhom mieste skončil Oto Zmelík (“BLD”-DC OTO TEAM), ktorý nezvládol obhájiť jednoznačnú výhru A (strany pavúka bez prehry) a tak podľahol Ľubošovi v opakovanom finále a na treťom mieste sa umiestnil Peter Kúska (“BLD”-DC KLÚČIK, BBM DARTS CUP) a zemiakové miesto obsadil Mário Emrich(“BLD”-DC KLÚČIK, BBM DARTS CUP).

 

Prebiehal aj turnaj žien v ktorom sa zúčastnilo 5 hráčok. Vyhrať sa ho podarilo Ľubke Kolandrovej (“BLD”-DC OTO TEAM, BBM DARTS CUP) na druhom mieste skončila Zdenka Emrichova (BBM DARTS CUP) na treťom mieste skončila Denisa Noskovičova (BBM DARTS CUP) a na zemiakovom mieste sa umiestnila Nikoleta Ďurová (BBM DARTS CUP).

 

 

Nasledoval turnaj juniorov do ktorého sa nikto neprihlásil tak nebolo umožnené turnaj spustiť.

 

 

Do doplnkového OPEN turnaja náhodných dvojíc sa prihlásilo 24 ľudí, kde sme mali možnosť vidieť príjemné prekvapenia. Na prvom mieste sa umiestnila dvojica v zložení Pavel Drahoš (“BLD”- DC KLÚČIK, BBM DARTS CUP) & Roman Mihálik (BBM DARTS CUP) na druhom mieste sa umiestnila dvojica Dalibor Ďuračka & prekvapenie dňa Jozef Smolinský (BBM DARTS CUP) tretie miesto sa podarilo ukoristiť dvojici Peter Majovský (BBM DARTS CUP) & Yosif Bozef (BBM DARTS CUP) a dva zemiaky sa ušli Ľubke Kolandrovej (“BLD”-DC OTO TEAM, BBM DARTS CUP) & Martinovi Škantárovi (“BLD”-DC OTO TEAM). Víťazom gratulujeme a všetkým zúčastneným ďakujeme za účasť. Sme radi že sa nám podarilo priniesť do Malaciek pekný turnaj v príjemnej atmosfére. Zároveň si vás dovoľujeme pozvať na ďalší “MASTER BRATISLAVA A OKOLIE” ktorý sa bude konať 5.5. v Bowling Bare Malacky.
 

Miroslav OlaToxic


.

BM: Ustekana sobota