Prinášame futbalové výsledky z víkendu. Komentáre postupne uverejníme v priebehu pondelka.

Mladší žiaci: Šaľa – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 5:0

Starší žiaci: Šaľa – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 3:1
Opäť to vyzeralo na prehru o gól, ale tretí gól sme dostali už v nadstavenom čase.

Dorast: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Šaštín 1:2
Naši chlapci hrali bez opôr, chýbal hlavne Tomáš Bolf a keď sa zranil i Juraj Hladík , tak sme na bojovných hostí nestačili.

Muži: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Krakovany 0:1
Hostia nás potrápili pevnou obranou a rýchlymi kontrami. Hoci sme si vypracovali dosť príležitostí boli to hostia ktorí sa radovali z víťazstva.

Program
Žiaci v nedeľu o 10.00 hostia Dunajskú Stredu
Dorast v Sobotu ide do Trnavy
Muži v nedeľu idú do Obdokoviec.
Komentár pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Dorast: Mokrý Háj – FC Sekule 4:2
K dvom predchádzajúcim výhram sa nám nepodarilo nadviazať a prehra 4:2 hovorí za všetko. Priebeh zápasu nebol z našej strany dobrý. Hra bola rozháraná nevedeli sme si na pár metroch prihrať a koncovka nám zase nevyšla. Vyrobíme si malo gólových šanci a ani tie nevieme premeniť tak potom už neviem ako chceme vyhrávať… Dúfam že v nedeľu proti Kopčanom to bude lepšie začiatok zápasu je o 11:30.
Komentár pripravil vedúci mužstva Martin Májovský.

Muži: Mokrý Háj – FC Sekule 3:2 (1:2)
g. Sekúl: Andrej Trajlínek (11), Adam Trajlínek

Fotené mobilom – Reportém aj Vy

V strede týždňa sa nám podarilo ukoristiť bod z Jablonice, čo nás celkom potešilo, do Mokrého Hája sme určite necestovali prehrať.
Zápas to bol ťažký, domáci potrebovali vyhrať za každú cenu, pripravili si na to aj rozhodcu… Prvý polčas sme ešte vyhrali 2:1, po zmene strán však rozhodca zatlačil na pílu, niekedy až absolútne surovo hrajúcich domácich tlačil ako sa dalo, inkasovali sme po vymyslenej štandardke a penalte… Môžeme si to za to ale samozrejme aj sami, pretože sme vedeli, že po zmene strán bude rozhodca pískať pre domácich úplne všetko, preto sme mu nemali dať možnosť niečo zapískať. Futbal sa ale nehrá v rukavičkách, takže to bolo ťažké…
Komentár pripravil Andrej Trajlínek, kapitán FC Sekule.
Prípravka: Šaštín – Kúty 2:1 (2:1)
gól: Martin Mráz

SŽ: Kúty – Jaslovské Bohunice 1:0 (0:0)
gól: Patrik Létal

MŽ: Kúty – Jaslovské Bohunice 1:1 (0:0)
gól: Teodor Šefčovič

Dorast: Holíč – Kúty 0:4 (0:2)
góly: Denis Hačunda, Krištof Mihál, Denis Daniel 2

Od začiatku zápasu sme boli lepším mužstvom. Domácich sme k ničomu nepustili,k našej brane sa dostávali sporadicky. V 20. minúte strelou spoza 16-tky otvoril skóre Denis Hačunda. Do prestávky ešte zvýšil na 2:0 Krištof Mihál. Po prestávke sme pokračovali kombinačnou hrou a Denisom Danielom sme pridali ďalšie 2 góly. Naše víťazstvo mohlo byť aj vyššie, ale ďalšie šance zostali nevyužité.
Jozef  Fekete trenér

Muži: Holíč – Kúty A 3:3

Muži B: Štefanov – Kúty B 0:1 (0:0)
gól: Ján Kovár
Na zápas sme boli poskladaní ako na žiadny zápas v tejto sezóne. Bolo nás len 11 bez náhradníkov. Aj brankár bol z radov hráčov teda konkrétne útočník Stupavský M. Prvý polčas sme začali hrať len na obranu a snažili sme sme sa o brejky. Domáci mali niekoľko šancí, ktoré nevyužili. Do druhého polčasu sme pomaly preberali taktovku čo v 81´ prinieslo vytúžený gól na 0:1 Kovár J. Nakoľko mal rozhodca strach, bál sa aby vôbec dopískal tak presne v 90-tej minúte ukončil zápas. Výkon rozhodcu nekomentujem, bo strach mu nedovolil pískať regulérne. Naši verní fanúšikovia videli a môžu posúdiť, že so sťastím sme prišli domov zdraví. Ďakujem chlapcom za predvedený bojovný výkon.
Peter Procházká trenér

Starí páni: Kúty – Devínska Nová Ves 4:0 (2:0)
góly: Vladimír Palkovič, Ľudovít Pernecký, Rastislav Laššo, Zdenek Klíma

Pripravila Martina Poláková.



Muži: Viničné –
Z
ávod 0:0
Zostava Závod: Vašek – Košický, Blecha M., Kováč, Uhrinec – Drahoš, Blecha R., Procháska Ján (Krajčír), Žák, Chvátal M. (Chvátal L.) – Procháska Jozef (Kuník)

Priebeh: Viničné sa predstavilo ako behavé, technické mužstvo. Celý zápas mali optickú prevahu. V prvom polčase obliehali našu šesťnástku a hrozili strelami z diaľky. S týmito si hravo poradil Vašek.
My sme sa do vyloženej šance nedostali.
Druhý polčas sme zlepšili hru, kde sme mali niekoľko sľubných protiútokov, avšak neuspeli sme. Najväčšiu šancu zápasu mal Krajčír, keď zahodil nemožné. Chvátal M. pekne potiahol po pravej strane a prihral Krajčírovi pred prázdnu bránu. Tomu stačilo len doťuknúť, ale nestalo sa. Domáci s pribúdajúcim časom tlačili a snažili sa strhnuť víťazstvo na svoju stranu. Presadzovali najmä strely z diaľky. Dobre chytajúci Vašek všetky kryl.  Tak sa zápas skončil remízou. My sme boli s bodom určite spokojný.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.

.

BM: Festival Záhrad