Futbalové mužstvo seniorov Obecného športového klubu Láb sa v dňoch 10.-13. mája 2018 v Prahe zúčastní medzinárodného amatérskeho turnaja seniorov, ktorý organizuje spoločnosť Euro-Sportring so sídlom v Holandsku.

 

 

Táto spoločnosť organizuje turnaje už vyše 50 rokov v rôznych mestách EÚ a po prvý raz sa v kategórii M-Open (veľký futbal) na tomto futbalovom turnaji zúčastní družstvo zo Slovenska. Do turnaja sú prihlásené družstvá z Anglicka, Holandska, Belgicka a Francúzska. Hraje sa v dvoch skupinách systémom každý s každým, pričom víťaz skupiny postupuje priamo do semifinále a družstvá na 2. a 3. mieste si zmerajú sily krížovo o postup do semifinále. OŠK Láb sa v skupine A v piatok 11.05.2018 stretne s družstvami S.V. Diemen (Holandsko) a FC Halling (Anglicko). V sobotu 12.05.2018 sú na programe boje o postup do semifinále, semifinále a boje o medaily. Držme palce nášmu zástupcovi, ktorý sa aktuálne nachádza na 2. Priečke a doposiaľ nenašiel premožiteľa v V. lige seniorov (S5V) Oblastného futbalového zväzu Bratislava – vidiek.

 

 

 

Viac na www.moldavacup.cz kde je celý harmonogram turnaja (rozpis, miesto, čas, výsledky, tabuľky), ako aj ďalšie informácie.


.
Toto je čítané

Futbal 6. liga: Smútok v Rybkách zmiernila výhra nad Starou Turou

V VI. lige Západ pokračoval na diaľku súboj lídra Spartaka Stráže s…

Lakovanie a Pieskovanie