Záhorácky maratón oslávi tento rok svoj 30. ročník. Pri tejto príležitosti vyhlasuje organizačný výbor Záhoráckeho maratónu verejnú neanonymnú súťaž na  logo Záhoráckeho maratónu.

 

 

Cieľom súťaže je vytvoriť logo preteku Záhorácky maratón, ktoré sa stane súčasťou nového vizuálneho štýlu v komunikácii s verejnosťou. Využívať sa bude na sociálnych sieťach, webstránkach a použité bude na propagačné a prezentačné materiály, či darčekové predmety pre pretekárov. Súťaž je verejná a neanonymná a nie je vekovo ani inak ohraničená. Môže sa tak zapojiť do nej ktokoľvek. Návrh loga by mal však vychádzať z farebnosti  loga mesta a použité by tak mali byť farby červená, modrá, žltá, biela. Farby môžu byť použité samostatne alebo vo vzájomnej kombinácii. Keďže ide o bežecké podujatie, predpokladá sa použitie bežeckého motívu. Súčasťou loga by mal byť použitý aj názov preteku „Záhorácky maratón“.
 

Súťažné návrhy musia byť predložené vo farebnej, jednofarebnej a čiernobielej verzii vo vektorovom (v krivkách), jpg- a pdf- formáte. Návrhy spolu s prihláškou do súťaže treba poslať elektronicky na adresu sutaz@senica.sk do 30. mája 2018. Víťazný návrh získa odmenu 100 €. Meno víťaza a víťazné logo Záhoráckeho maratónu organizátor pretekov zverejní počas vyhlasovania výsledkov 30. ročníka Záhoráckeho maratónu 9. 6. 2018.
 

Záhorácky maratón sa beží na trati, ktorá vedie zo Senice na železničnú stanicu, borovicovými lesmi, cez Borský Mikuláš do Šaštína a späť do Senice, čo je 42,195 km. Záhorácky maratón je súčasťou Grand prix Záhoria a Moravsko-slovenského bežeckého pohára. Organizátorom preteku je  Mesto Senica, Komisia pre šport pri MsZ v Senici, Mesto Šaštín- Stráže, Komisia pre mládež a šport pri MsZ Senica a Obec Borský Mikuláš.

 

Zdroj: Senica.sk


.

BM: Kralici