ZÁHORÁCI POZOR!!! Dňa 21.06.2018 k Vám do Kútov prídeme s novým a temným programom! 🙂 Lístky kúpiš na PREDPREDAJ.SK alebo v Reštaurácii u Cugú a v trafike u pani Hájkovej na Bratislavskej ulici v Kútoch.

 

 

Sme najdrsnejšia a najpredávanejšia klubová stand-up comedy show na Slovensku, ktorá mieri rovno k Tebe a v životnej forme predstaví premiérový program! Túto udalosť sa neoplatí zmeškať, pretože v nej ako jediný na Slovensku budeme preberať tabuizované témy a veci, o ktorých iní mlčia.

 

Ivo Ladižo Ladižinský, Jerry Veľmajster Szabó + Temná Crew to povedia za Teba, nahlas a ešte sa pritom aj skvele zabavíš!

 

Opýtali sme sa našej temnej posádky zopár otázok:

 

Ako ste založili Temné Kecy, čo vás k tomu viedlo? Mali ste predtým predstavu, že práve stand-upom zaujmete slovenského diváka a dokážete sa týmto spôsobom živiť?
Dostali sme padáka, teraz už z konkurenčnej stand-up comedy, kde sme vtedy pôsobili a s Jerrym sa tam spoznali… a, že to nevieme robiť, tak sme si to urobili po svojom a prevalcovali ich za rok počtom vypredaných predstavení… okrem iného.

 

Do svojich show pozývate rôznych hostí z oblasti športu, kultúry alebo aj popredných hudobníkov zo slovenskej scény. Na základe čoho vyberáte?
Na základe osobných sympatií a kontaktov a nech je to samozrejme zaujímavé alebo trochu iné alebo šokujúce. Aj, keď značka TK dosiahla za tri roky taký progres a popularitu, že málokto s nami nechce spolupracovať.

 

Nebojíte sa, že niekedy Váš humor ľudia nepochopia alebo to s ním počas vystúpenia prestrelíte?
To je problém tých, čo to nepochopia alebo sa urazia. Ja rád “urážam” publikum, ale väčšinou obe strany vieme, že ide o stand-up a nič osobné.

 

Máte nejaké vzory v tom čo robíte?
Ja som vyrastal v podstate trochu na českých stand-up komikoch / Na stojáka / lebo neviem anglicky… a je to dobre, lebo ma nikto nijako ani podvedome neovplyvnil z tých veľkých svetových stand-up mien.

 

Na Záhorí vystupujete pravidelne, aký je Váš vzťah s domácim publikom? Chodíte sem radi?
Záhorí… konec, porád velice dobré.


.

BM: Kralici