Nový projekt slovenských hudobníkov zoskupených okolo multižánrového huslistu Jána Berkyho Mrenicu, ktorý sa muzikantsky v novom štýle prezentuje hudbou, inšpirovanou v noblesnom štýle ala Django Reinhart zavíta do Kútov už 15. júla 20018 o 19:00 v Reštaurácii u Cugú v Kútoch.

 

Ich interpretácia neostáva len pri Gypsy jazze, ale spája rôzne štýly rómskej hudby z celého sveta, a tak projekt získava na hudobnej farebnosti a dynamike. Gypsy Jazz SK – ponúka výnimočných, renomovaných  muzikantov zaangažovaných aj autorsky do projektu. Program je  nabitý  emóciami, virtuozitou, ktorú v sebe obnáša rómske hudobné dedičstvo. Hudobníci  v tomto zoskupení v roku 2017 vystúpili na jazzovom festivale Zelená voda s legendárnym gypsy jazzovým gitaristom Stochellom Rosenbergom /Rosenberg Trio/.

 

 

Hudobné obsadenie: Michal Bugala – gitara; Marco Pillo – gitara, cimbál, spev; Ján Berky Mrenica – husle; Peter Koza – viola, gitara, spev; Janczi Rigo – kantrabas

 

Lístky zakúpite na MaxiTicket.sk alebo v Reštaurácii u Cugú a v trafike u pani Hájkovej na Bratislavskej ulici v Kútoch.


.
Toto je čítané

Polícia hľadá 36-ročného Milana z Holíča

Policajti pátrajú po nezvestnom, 36 ročnom Milanovi Verešovi z mesta Holíč. Mladý…

BM: Ustekana sobota