Prinášame výsledky a komentáre z víkendových futbalových zápasov.

Mladší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Dunajská Streda 1:9
V druhej polke dali tréneri možnosť hrať i lavičke a na výsledku sa to prejavilo. Myslím že pre našu mlaď je to perfektná i keď tvrdá škola. Teším sa na ich prvé víťazstvo.

Starší žiaci: TJ Slavoj Moravský Svätý Ján – Dunajská Streda 0:2
Herne nás hostia prevyšovali a zaslúžene zvíťazili.

Dorast: Slávia Trnava – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 5:1
Ešte do polčasu sme boli lepší, v druhej polke sme úplne odišli a dostali sme nakladačku. Gól sme dostali i z polky ihriska. Tréneri musia prehodnotiť svoj prístup k chlapcom, buď pritvrdiť, alebo ubrať. Chlapci sa zase musia zamyslieť nad prístupom k futbalu.

Muži: Horné Obdokovce – TJ Slavoj Moravský Svätý Ján 0:0
Uhrali sme zaslúženú remízu u lídra súťaže , ktorý na nás vyrukoval z nevyberanou surovou hrou ktorú im rozhodcovia tolerovali. Naši sa im v druhej polke chceli vyrovnať v tvrdosti a odniesol si to predčasným odchodom pod sprchy v 69. minúte Miloš Vávra. Hlavnému rozhodcovi statočne sekundovali aj postranní včasným a častým zdvíhaním zástaviek pri našich akciách.

Program
Žiaci 24.10. cestujú do Nitry , začiatok o 10.00
Dorast hostí o 12.00 Suchú nad Parnou
Muži o 14.30 hostia Prašice

Komentáre pripravil Peter Mračna predseda TJ Slavoj.

Dorast: FC Sekule – Kopčany 1:3

Muži: FC Sekule – Smolinské 5:1 (4:0)

Prvý polčas z našej strany výborný, druhý čistá hrôza.
Do vedenia sme sa dostali už v 30 sekunde zápasu, kedy po peknej akcii skóroval efektne patičkou Adam Trajlínek. Keď som v siedmej minúte pridal druhý gól, vyzeralo to veľmi dobre. Súper ale mohol znížiť, 2 krát zachraňoval brankár Milan Koch. Našťastie sme ešte do polčasu zásluhou Mateja Ježka pridali 2 góly, čím sme zápas rozhodli už v prvom polčase.
Druhý sme si chceli už len z chuti zahrať, ale to, čo sme predviedli, nemalo s futbalom nič spoločné. Hosťom sme dovolili kopať 2 pokutové kopy, našťastie premenili len jeden. Výsledok zápasu upravil po jednej z mála pekných akcií v druhom polčase Vlado Hujsa.

Komentár pripravil Andrej Trajlínek kapitán FC Sekule.

Prípravka: Kúty – Skalica 2:2 (1:0)
góly: Martin Mráz 2

Mladší žiaci: Holíč – Kúty 1:4 (0:3)
góly: Dominik Smolinský 2, Teodor Šefčovič 2

Starší žiaci: Holíč – Kúty 0:1 (0:1)
gól: Patrik Létal

Dorast: Kúty – Hrnčiarovce 12:3 (8:1)

Muži: Kúty – Šaštín 2:1 (0:0)
góly: Martin Smolinský 2

Muži Kúty “B”
– dohrali jesennú časť súťažného ročníka 2010/2011

Výsledky priniesla Martina Poláková.

Muži: Závod – Šenkvice 0:0
Zostava: Vašek – Uhrinec, Košický, Kováč, Blecha M. – Drahoš, Žák (Krajčír), Blecha R., Chvátal M. (Chvátal L.) – Šíp, Procháska Jozef

Zase ta istá pesnička. Hrali sme dobre, vytvárali šance, ale nepremenili ani jednu. Posledné štyri zápasy sme nedali ani jeden gól a pritom šancí bolo veľa. Zápas so Šenkvicami sme začali aktívne. Hneď v 1. minúte mal obrovskú príležitosť Chvátal, ale netrafil ani bránu. V prvom polčase sme zahodili obrovské príležitosti, keď Kováč a ani Šíp netrafili prázdnu bránu!!!!! Druhý polčas mal rovnaký priebeh. Šenkvice sa len bránili. Sám na brankára utekal Procháska Jozef – opäť neuspel. Po Šípovom zakončení zvonila len tyč. Ďaľšie šance sa tiež nepodarilo premeniť a tak sme doma hrali bezgólovo.
Opäť sme doplatili na našú streleckú nemohúcnosť.
Komentár pripravil Jaroslav Prachár.


.
Toto je čítané

Jáňan Ľuboš Pribila prešiel ako prvý Slovák cestu Via Alpina

V roku 2023 sa Jáňan Ľuboš Pribila zapísal do histórie ako prvý…

BM: Ustekana sobota