Malacky budú počas leta už tradične žiť kultúrou. Mestské centrum kultúry pripravilo pre obyvateľov, ale i pre návštevníkov mesta, naozaj bohatý program. Je žánrovo veľmi pestrý, preto by si v ňom mal každý nájsť niečo, čo ulahodí jeho dušičke.

 

 

Ako každý rok je program tematicky rozdelený. Letné utorky budú venované stretnutiam so zaujímavými ľuďmi, prednáškam o histórii a samozrejme historickým potulkám mestom. Streda je vyhradená premietaniu pod hviezdami a milovníkom filmu ponúkneme pestrú paletu filmových zážitkov. Letné štvrtky budú venované hudbe. Môžete sa tešiť na vystúpenia Los Brados, Medial Banana, Katky Koščovej, Roc´hann, FS Leváranek, King Shaolin či Latino Scool. Rodinám s deťmi nedeľu tradične spríjemní rozprávkové popoludnie, ktoré bude milou bodkou za uplynulým týždňom. Za zmienku isto stojí aj Hviezdny večer v mobilnom planetáriu spojený s prednáškou a pozorovaním hviezd. Takisto sa deti môžu tešiť na letné rozprávkové čítanie a tvorivý ateliér. Samozrejmosťou bude premietanie kina Záhoran, v rámci ktorého nás čakajú naozaj zaujímavé filmové lahôdky.

Toto všetko je len letmý pohľad do programu Kultúrneho leta 2018 v Malackách.

Viac informácií získate na www.mckmalacky.sk. Podujatia sa budú konať prevažne na nádvorí kaštieľa a uskutočnia sa s podporou mesta Malacky a Bratislavského samosprávneho kraja.

MCK  


.
Toto je čítané

Senické zastupiteľstvo rokovalo o dotáciách aj úprave odpadov

Vo štvrtok (18.4.) sa konalo 10. zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Senici.…

BM: Ustekana sobota