Streetbalové turnaje majú v Malackách veľkú tradíciu , pár rokov sa v meste konal Streetfest , ktorý patril k najväčším streetbalovym turnajom na Slovensku.

 

 

Basketbalový oddiel TJ Strojár sa rozhodol opäť po rokoch zorganizovať podujatia pouličného basketbalu , v meste bude štyri piatky po sebe 3 x 3 Letná liga. Akcia začína v piatok 20.7. o 14 hodine na sídlisku v Domkoch a postupne bude další piatok liga pokračovať na sídlisku na Partizánskej ulici , o týždeň v Kostolišti a finále bude 10.8. 2018 opäť na sídlisku v Domkoch. Streetbalova malacka liga bude určená pre mládež do 19 rokov , organizátori pripravili 5 kategórii do 10 , 12, 14 , 16 a 19 rokov. V každej kategórii môžu štartovať zmiešané družstvá , kôš dievčat sa ráta za dvojnásobok.

 

 

Jednotlivé turnaje budú bodované a finálový turnaj prinesie víťazov. Víťazné družstva v každej kategórii získajú hodnotné ceny a samozrejme víťazný pohár. Družstvo môže byť maximálne štvorčlenné a štartovné na hráča alebo hráčku je 5 euro na celú ligu. Každý účastník ligy dostane farebne tričko podujatia. Prihlasovanie je možné cez FB stránku: Streetball Malacky 2018 letná liga. Uzávierka prihlášok je vždy vo štvrtok o polnoci pred jednotlivým turnajom.

 

 

 

Podujatie sa koná pod záštitou primátora mesta Malaciek a akciu podporili: hlavný Partner Záhradné centrum Slnečnica p. Spuchlák a Mesto Malacky , partneri : HSF , Dag Vaškor , AR MEDIAL , Wine Expert , www.rolick.sk. , HAKY TRANS , Papa Grill , Bagetka APPETIT, LOCCO Bar , Energy Net , Marek Horvath , METABO , Pohrebníctvo Ecker , OVB LD Kožuch , Olivetto , City property realty, Alpex Group s.r.o., Lukar s.r.o., Cafe 23- Dvadsatrojka ,YURKOVICDESIGN, K&P reality.

Mediálni partneri : Záhorí.sk , Basket.sk , Malacko , Malacky.sk 


.
Toto je čítané

Skalica získala dotáciu takmer 700-tisíc eur na nové cyklotrasy

Mesto Skalica získalo dotáciu 688 116 eur z programu Interreg SK-CZ 2021-2027…

BM: Ustekana sobota